26 februari 2013

Finns i sjön?

Ja, det finns det säkert. Iallafall finns det nu två förpackningar Möller omega-3 småfiskar i vårt köksskåp! Jag är en Buzzador och får ibland prova på olika produkter. Läs mera om hur det är att var en Buzzador här.

För tillfället äter barnen D-vitamin i hård pillerform. Den burken får flytta längre in i skåpet en tid och ge plats för dessa. Smakade själv och har för mig att barnen nog kommer att gilla dom!

IMG_7186  IMG_7185

Omega-3 och D-vitamin med fruktsmak för hela familjen

Varför Omega-3 och D-vitamin?

Omega-3-fettsyror är nödvändiga och de är viktiga för hjärtat (DHA+EPA 250 mg/dygn) och hjärnan och synförmågan (DHA 250 mg/dygn). D-vitamin hjälper till att bilda muskulatur, skelett och tänder samt är viktig för kroppens naturliga försvarsmekanism. D3-vitamin tas lätt upp i kroppen och den är mer effektiv än D2-vitamin. Möller Omega-3 Pikkukalat innehåller inga konstgjorda färg- eller sötningsmedel, samt inga konserveringsmedel. Som naturliga sötningsmedel fungerar xylitol och sorbitol.

En förpackning innehåller 45 kapslar. Rekommenderad daglig dos är 2 kapslar. Finns att köpa på apotek och i dagligvaruhandeln.

Nu hoppas jag att dom här tabletterna ska hålla barnen friska och glada i väntan på våren!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...