Vem är jag?

Jag som skriver den här bloggen heter Lotta. Eller egentligen Charlotta, men den enda som kallat mig så var min tyskalärare i gymnasiet. Jag är finlandssvensk och trettiotre år gammal och bor med min man Peter och mina söner Max (f.180108)och Theo (f.030711) i ett egnahemshus byggt 1950 i en liten ort utanför Åbo i Finland.
Min man jobbar på båt och är borta varannan vecka. Vårt liv är uppdelat i veckor. Och veckan börjar på torsdag då han åker på jobb eller kommer hem. Den här bloggen har utvecklats från dagbok till inredningsblogg till någon slags mamma/vardagsblogg.  En salig blandning av sådant som händer i vårt liv. Både upp och nedgångar. Livet är en berg och dalbana.

Vi flyttade hit i oktober 2006 och har sedan dess alltid haft någon renovering på gång. Inredning gör mig glad och jag ändrar gärna ofta och flyttar omkring på saker! (Och för tillfället är barnen bra på att hjälpa till med det..) Inredningsstilen har också ändrats en del med åren.. Den vita och lantliga tiden är nu förbi. Nu är det ganska mycket grått, grafiskt, former och 50-tal.

Då jag gick i lågstadiet var jag inte alls förtjust i handarbete. Nu syr jag både till mina egna barn, mig själv, till andra och till butik ibland. Mina kläder bär namnet inspiration M och blev ett företag i juli 2010.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...