01 februari 2013

Anpassningen och klänningen

Det tar alltid ungefär ett dygn för den här familjen att anpassa sig till att pappan kommer hem igen. Hur man än gör, så är det nästan alltid så. I förrgår kom han, och ungefär vid 14-tiden igår så började det bli som vanligt igen. Vi åkte till butiken på förmiddagen, och handlade det sista inför den här månaden. En månads köpstopp har gått ganska bra. Har inte besökt en enda loppis t.ex. Det gjorde jag däremot idag.. Var lite sur för hade fått fel tyg till en beställning, så “tröstshoppade” en vintageklänning och en kjol till mig..

IMG_6054IMG_6063IMG_6068

Ska sy upp den lite, annars sitter den perfekt!

Om en vecka kommer nästa nummer av Est-Elle ut och här kan man se en förhandstitt på hur innehållet ser ut! Det visade sig vara ett så bra gjort reportage (och fint hem såklart.. hehe) att Camilla fick reportaget sålt också till en annan tidning! Det kommer att komma först senare, men de var intresserade av lite mera detaljer så Camilla kommer igen nästa vecka och tar lite mera bilder. Lite mera syende ska det bl.a. bli då! I´m so exited!

Idag skiner solen och det känns som februari! Bara Theo vaknar så ska vi åka till simhallen hela bunten. Kul! Trevlig helg!

Kram, Lotta

2 kommentarer:

Tinis vita hem sa...

Va roligt att ditt hem kommer i två inredningstidningar, grattis! Söt klänning du fyndat på loppis :)
Ha en trevlig helg!
kram Tini

Livet på Sjögård sa...

Grattis till reportaget, så roligt!
Och som jag sa på instagram, härlig färg på klänningen :)

Och det där om att anpassa sig när pappa kommer hem känner jag oxo igen bara att här tar det ca 1 vecka innan allt känns "normalt" igen. Både när han kommit hem och när han har farit på jobb igen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...