28 januari 2013

Soffplaner

Måndag – igen! För en vecka sen åkte Peter på jobb, och om två dagar kommer han hem igen. Har gått fort den här gången! Vi har haft riktigt lämpligt med program så dagarna har inte blivit långa. Lördag till söndag hade vi moster Petra här, och här kan ni se vad vi höll på med igår. Dagen innan var jag egoistiskt och sydde till mig själv med lyckat resultat som ni ser här.

Trots köpstopp så har vi en tid funderat lite på att byta soffa.. Dels för att den här egentligen är lite för stor för utrymmet, och dels för att vi inte egentligen behöver en bäddsoffa. Legorummet har fungerat bra som gästrum, och vi ska också skaffa en liten bäddsoffa dit då Theo behöver den utdragbara sängen som står där nu och väntar på honom. Klart att det är bra med extra sovplatser, men det är ju ändå inte så ofta som vi har huset fullt med folk.. Vi fixar det nog på något annat sätt då det behövs.

Så nu råkade sig så att jag hade nämnt denna fundering till en kompis och så berättade hon att hennes föräldrar skulle vara intresserade. Sen råkade jag klicka in mig på tori.fi, och hittade där en tvåpersoners Ektorp (som vi sökt, men tänkt köpa ny..) i grått dessutom. Som vi varit ute efter. Och som skulle vara en bra färg, man kan ju skaffa vita överdrag sen om man vill. Och samma pris som vi kommit överens om för vår gamla soffa. Så jag tycker att vi kan kalla det ett byte. Bytet kommer att ske i mitten av februari, då säljaren ska flytta då och behöver soffan till dess.

IMG_5706IMG_5709

Att ha prydnadskuddar i soffan är helt hopplöst just nu, för barnen bara slänger dom på golvet.. Men fixade ändå till två “nya” kuddar förra veckan. Jag har skaffat fodralen för länge sen, men inte haft några lämpliga innerdynor. Men jag har ju en hel del material i mina skåp, så det tog inte länge att sy ihop dom. Tror jag skaffade dom på Ellos för en par år sedan.. Nu har jag betalat bort min skuld där, och ska inte beställa mera just nu.

Ha en bra vecka!

Kram, Lotta

1 kommentar:

Kamomilla sa...

Win-Win situation med soffan då, vad bra!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...