20 januari 2013

Kalaset

Så har vi då planerat, genomfört och överlevt vårt första barnkalas med hedern i behåll. Eller speciellt mycket planerat blev det kanske inte.. vi tänkte väl att det löper väl på. Och även om barnen skötte sig fint, så satt jag och googlade kalaslekar efter en halv timme.. Det blev “hela havet stormar”, mete, kurragömma, stafett och “den som flaskan pekar på”. Jag fick visa mina bortglömda kunskaper i att stå på händer och barnen gillade korv/grönsak/ost pinnarna bättre än kakan. Bra så. Fick ta till min bestämda röst några gånger då legorummet lockade lite för mycket, men alla överlevde, ingen ramlade i trappan och alla var nöjda och glada då kalaset var över. Max fick lite lego, pyssel och en pyjamas och började bygga så fort som den sista gästen gått ut genom dörren.

IMG_5763IMG_5767IMG_5773IMG_5768IMG_5771IMG_5772IMG_5801IMG_5810

Det var kul, men skönt att det är ett år till nästa kalas. Theo får snällt klara sig med vuxenkalas ännu några år.

Imorgon åker Peter på jobb igen och är borta i 10 dagar. Känns lite vemodigt, men det kommer säkert att gå fort ändå.. Vi hittar nog på sysselsättning här till oss. Nu blir det filmkväll!

Kram, Lotta

1 kommentar:

Hemma hos Ingeborg sa...

Så fint du gjort det för MAx och hans vänner. Ser ut att jha varit en superkul kalas. Det första kalaset är så viktigt för barnet., Då är man ju STOR ! Grattis ännu en gång till Max. Min MAx fyllde ju oxå nyligen. Inget "barnkalas" här med destoaktat blir det dubbelfest i februari då ävem Emil fyller år..
Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...