24 april 2013

“Moooni”

Så säger Theo då det vankas smoothie. (Vilket det gör ganska ofta i det här huset) “Ska vi dansa smoothiedansen?” frågar Max. Och så rusar dom båda upp på köksgolvet och dansar i takt med mixerns ljud. Dom små godingarna. Det är sånt som gör att man orkar med dom jobbiga stunderna.

IMG_8586  IMG_8588IMG_8595  IMG_8592

Får nästan sommarkänsla av bilderna!

Smoothien brukar oftast bestå av turkisk yoghurt, mjölk eller juice, banan, frysta bär eller fryst frukt (typ mango). Ibland smusslar jag i lite gojibär.. Jag gillar hallon bäst, men efter att ha läst det här, så håller vi oss till blåbär och jordgubbar. Dom sorter vi brukar köpa är faktiskt inhemska. Så jag försöker lita på dom.. Några mått går jag aldrig efter.. Häller bara dit alla ingredienser. Sen kan dansen börja och så sörplar dom i sig vitaminerna så det står härliga till. Max iallafall. Theo har ännu lite dålig aptit..

Försöker komma igång efter en lite oroligare natt igen. Theo vaknade till emellanåt och ropade efter vatten. Max kom tassande ganska tidigt. Nu är Max i klubben, utklädd till sjörövare :-) Kan inte riktigt förstå att det är valborgsmässoafton om en vecka..

Solen skiner idag, och vetskapen om att pappan kommer hem imorgon gör mig glad. Här var visst lite rusning igår kväll också, då Adalmiinan Helmi länkade hit :-) Jag är för övrigt så glad för responsen jag fått på mina senaste bilder! Jättekul!

Ha en bra solskensdag!

Kram, Lotta

5 kommentarer:

Kamomilla sa...

Börjar varje morgon med en sån smootie- mums. Kokade hallon också o satt små portioner i frysen men äh, det är ju sånt pynjande att det blir enklare med blåbären...

Hildas hem - Sofia sa...

Smoothie är ju så gott! Det gör vi varje morgon här med frukt, yoghurt, mjölk frön och frusna bär. Mmmm, jag tröttnar aldrig på det! :)

Ha en fin dag!
Kram Sofia

Linnéas butik sa...

härliga bilder. Smoothie är så gott och hälsosamt. Utmärkt kombination.
Ha det bra,
Linnéa

Petra Erickson sa...

Mums vad gott det ser ut!

Ninette sa...

Det lät jättekul med fotokurs! och smoothisar - populärt här också!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...