24 april 2013

Ljuset!

Jag älskar att det är så här ljust ännu på kvällarna klockan 8.30!

IMG_8640

Efter köksändringen förra veckan så flyttade skänken in i vardagsrummet mot brädväggen. Har saknat en avställningsyta här där jag kan ordna med mina grejer. Nu fick jag det :-) Pelargonen (och en till :-)) fick jag av mina föräldrar då dom kom hit. Jag hade bett dom åka till ett ställe för att köpa en Mårbacka. Men det var stängt, så dom åkte via Kimito och hittade pelargoner som heter Ingrid. Så hette min farmor också, så nu är dom farmorspelargoner. Tack för dom!

Idag har varit en ganska bra dag faktiskt. Max var i klubben på förmiddagen, han kom själv ihåg att det var maskerad, och klädde ut sig till sjörövare. Theo sov en lång dagssömn ute i vagnen, jag städade syrummet under tiden. Och fick faktiskt lite inspiration.. Sen kom Max kompis Rasmus och min vän Jenny hit. Väldigt skönt med lite vuxet sällskap en stund.. Och skönt med sällskap för Max också. Medan jag väntade på att barnen skulle somna, ordnade jag i mellanrummet. Där har (igen!) samlats en massa grejer som ska till loppis..

Nu var det ju så att jag hade lovat mig dyrt och heligt att aldrig sälja på loppis igen.. Men då jag fick höra att det öppnats en ny loppis i Åbo, Ihana kirppis, som verkade jätte fin (har bara sett bilder ännu), så tänkte jag att nu ska jag nog försöka igen. Min arbetskompis som går förbi loppisen på arbetsvägen, sa att hon troligtvis kan dela platsen med mig, och gå förbi där då hon går hem från jobbet och titta till grejerna. Så jag slipper det iallafall. Nu tänker jag försöka sälja en del inredningsgrejer som jag samlat på mig genom åren, en del kläder och någon leksak. Jag gillar ju också att ge bort saker till loppis för sakens skull, men nu är det så att jag och Peter ska åka på en liten resa i juni. Och jag tänkte att det jag får in på den här försäljningen kanske kunde vara en liten resekassa.. Hoppas det går bra!

Imorgon kommer äntligen den efterlängtade pappan hem! Är så glad :-)

Kram, Lotta

1 kommentar:

Kamomilla sa...

Skönt med en så bra dag efter allt strul! Och en väldigt vscker bild har du tagit! Visst är det skönt med ljuset..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...