25 april 2013

Fabriksförsök

Jag försöker igen med att ansöka om att få bli medlem i fabriken :-) Räckte inte till förra gången.. På fabriken samlas olika inredningsbloggar för att gemensamt blogga under olika teman med inriktning på inredning och inspiration.  För att ansöka om medlemskap så ska man först delta i tre torsdagsteman. Varje torsdag får medlemmarna ett tema, och dagens tema är April moodboard.

IMG_8749

En moodboard går ju att tolka på så väldigt många sätt. April för mig har varit ganska tung. Den senaste ensamveckan med sjuka barn i huset (nu är Max också flunssig) har tagit på krafterna, men jag ser framåt. Hela april har jag legat som under snötäcket, varit trött och lite deppig. Inte riktigt fått något vettigt gjort. Så har det känts iallafall. (även om vi ju faktiskt fixat en del och också gjort en del) Nu då snön äntligen smultit känner jag att jag börjar leva igen! Jag vill skapa, vara kreativ och komma igång med mina/våra projekt. Både ute och inne. Jag valde  därför några saker som har fått mig att genomlida den här månaden till min moodboard. Hoppet om grönska och blomster, en vintageklänning och en burk linoljefärg och en pensel. Saker som jag hoppas att följande månad kommer att innehålla lite mera.. Jag vill måla! Främst växthuset, men också annat. Jag vill klä mig i vintageklänningar och göra mig fin. (kanske inte medan jag målar dock..) Jag vill se hur det växer och grönskar i växthuset och där ska jag sen sitta med mina växter i mina klänningar och njuta av livet. För det finns nog där!

Kram, Lotta

2 kommentarer:

Ninette sa...

det låter som bra planer det! jag har gått och längtat efter våren i hur många månader som helst, och nu när vi äntligen har vår och sol så har jag fått migrän som inte släpper så jag har varit inne hela veckan i stället... Vilken ironi! Kan verklien känna den där längtan efter växthus och ute och att alla är friska! LÅter härligt också den där vintageklänningsbiten :)

Villavägen 3 sa...

Snyggaste moodboarden av dem alla!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...