21 november 2007

Shopping

Nu har det gått några dagar igen. Bara fyra dagar kvar på jobbet. Börjar kännas lite vemodigt, men ändå skönt att vi snart får sätta ner all energi för att fixa allt klart innan bebisen kommer. Och vilken vild bebis det har blivit sen! Bökar och håller på så man tror att den skall komma ut genom magen! Men det är roligt!

Peter åkte på jobb idag igen efter en vecka hemma. Under veckan som gått, så har vi haft Tove och Christian på besök, och Peter hade bastukväll på lördag. Jag var med jobbet (klubben) till H:fors på teater, Sound of music. Helt kul!

Vad har vi fått gjort i renoveringsväg då? Jo, Peter har fixat "hålen" i trappan. Både det vid stolpen och det som är under trappan. Han har också börjat greja på att täcka in batteriet. Det blir ribbor som ska fast i trappan på något sätt. Sen är det bara att måla alltingt vitt och fint! Likaså behöver väggen där dörren till källaren är, en ny omgång färg. Och så ska golvet bli ljusgrått, och listerna sättas upp vid golvet. Men annars börjar det bli klart! Hatthyllan är också på sin plats nu! Själva målandet ska fixas innan julen, just innan vi åker iväg, så att det får torka i lugn och ro.

Lite shopping från Ellos hann jag med idag via nätet. Bl.a. dessa grejer ska flytta in i vårt hem inom kort:"Lilla My" kängor som jag länge har velat ha, köksgardiner och nya handdukar till badrummet!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...