02 juni 2008

Altan/glasveranda projektet så här långt

Nej, jag har inte målat in mig i något hörn om det var någon som trodde det. Det har bara varit fullt upp här hemma hela helgen, så jag har knappt hunnit till datorn.. Men här kommer iallafall en liten rapport om hur långt vi hunnit med helgens projekt. Altanen är nästan klar! Förutom staketet då! På lördag köpte vi material och gjorde grundstolparna. Glasverandan tvättades och så målade vi taket och nästan alla väggar.. En liten Max avbröt, så jag fick fortsätta på söndagen. Igår fick Peter och pappa hela däcket färdigt! Kommer att bli så härligt att kunna sitta där! Idag skaffade vi material till räcket och jag har målat väggarna en gång till och grundmålat golvet. Väggarna måste målas ännu en gång och så ska jag försöka måla golvet i sin riktiga färg imorgon också. Ljusgrå alltså. Samma färg som i tamburen.

Vi har haft en riktigt rolig helg! Mamma måste åka hem igår, då hon skulle på jobb idag, men pappa är här tills det är klart. Mamma hjälpte också till att rensa lite i röran i skjulet, och idag förde vi bort en del gammalt renoveringsskräp till avstjälpningsplatsen. Skönt att bli av med det!


Atanen blir så fin! Bilden är tagen från glasverandan.


Så här långt har jag kommit på glasverandan. Ja egentligen har den väl inte tillräckligt med fönster för att kallas för glasveranda, men jag kallar den så ändå!


Plötsligt ser fönsterkarmarna så gråa ut.. måste väl måla dom också i något skede..

Imorgon fyller jag år! Men jobba ska vi göra för det! Ha en fortsatt bra vecka allihopa!

2 kommentarer:

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Hej på dig!

Vad kul att ni kommit igång med altanen:) Det ser ut att bli jättefint!

Så det är till att fylla år? Då ber jag att få gratulera i förskott!

Grattiskram
Annica

Gårdsromantik sa...

Vilket härligt utedäck! Vi har ett stort också - lika bra att bygga rejält när man ändå gör det.

Kram Maud

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...