14 juni 2008

Ikeashopping

Skrev jag inte att vi INTE skulle åka till Ikea igår? Tror visst det.. men så blev det inte! Jag blev minst sagt förvånad då jag kollade igenom posten och där kommit ett kuvert från jobbet. Nog visste jag ju att mitt avtal tog slut den 30.5 och att jag i något skede skulle få semesterpengar (eller utbetalning för semesterdagar som jag inte tagit ut. Kunde tyvärr inte spara dom heller eftersom jag inte är fastanställd..) men att jag skulle få dom nu! Jippii! De kom verkligen passligt de pengarna! Speciellt då jag levt på gränsen i flera månader! Inte vill man ju erkänna att pengar gör en lycklig, men bra mycket enklare blir nog livet med lite extra i plånboken!Ett litet collage på det mesta vi handlade igår. Lite färglöst kanske? Mest nödvändiga grejer och sånt vi tänkt köpa länge faktiskt! Hyllan blev helt perfekt i badrummet. Vi har annat från Molger serien tidigare, och var i extremt behov av lite mera förvaringsutrymme. Fint blev det! Det är så skönt att man kommer till Ikea på en kvart numera. Tidigare tog det ju ca två timmar..

Igår började vi att bygga på pärlspontlådan till glasverandan. Får se om vi får något gjort idag, då v väntar gäster senare på dagen.. Avslöjar inget mera ännu.. Vi fick också äntligen dörrhantaget och låset till källardörren på plats! Det var lite knepigt, men nu behöver man inte hålla på med en skruvmejsel längre då man ska gå ut där..

Max sov helt ok inatt efter några stökiga nätter. Vaknade visserligen vid 06.00, då jag steg upp med honom, men sen somnade han om och så sov vi hela familjen till 10.00! Skönt! Nu ska vi äta frukost!

6 kommentarer:

rost&rosor sa...

Kul med pengarna och att det blev IKEA besök ändå. Där hittar man alltid nåt. Visst gör kanske inte pengar en lyckligare men de underlättar verkligen vilket i praktiken gör en lyckligare ju. Jag tror att de som inga pengar har alls tycker det är hur dumt som helst att inte tycka att penar kan vara lite lycka.Jag blir i allafall gladare med extra pengar på kontot. Kram till dej och Max från Katta

Gårdsromantik sa...

Visst är det kul med lite oväntade pengar!
IKEA shopping passar ju perfekt då - man får ju så mycket för pengarna där.

Klart man blir glad av att kunna unna sig lite då och då.

Kram Maud

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Härligt att det dök upp lite pengar! Gör nu inte av med allt bara;)

Jag har oxå Molger i badrummet och tycker att den serien är kanon.

Skön helg på dig:)

Kram Annica

Inspiration i vitt sa...

Kul när det oväntat dyker upp lite pengar som man snabbt kan göra över med hihi.
Fina inköp på Ikea.
Kram på dig/Ingela B.

Hem & Lyckas Mia sa...

Härligt med oväntade pengar! Och härligt med Ikeabesök, fina inköp ni gjorde! kram!

karofina sa...

halloj! fina köp från ikea. den där hyllan har vi källaren bedvid bubbelbadet och har handdukar på. kanon! den är så snygg :)

åh den där pizzan blev jag så sugen på, vi kör pizza här hemma ibland oxå och det är ju så gott!! man äter massor!!hoppas helgen varit bra!
kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...