31 juli 2008

Loppisfynd och några sommardagar!

                            

Nu använder jag Windows Live Writer för första gången! Får se hur resultatet blir! Bara man vänjer sig, så tror jag att det kommer att vara toppen!

Några dagar har gått, och jag har lagt bloggen lite åt sidan, och njutit av det vackra vädret och min lilla familj! På måndagen tog vi oss en sväng in till stan. Peter hade bestämt sig för att köpa en 30-års present till sig själv - en bärbar dator! Han är ju borta varannan vecka, och alla arbetskamraterna har, så nu slog han till då det fanns en massa bra datorer på rea. Och man fyller ju bara 30 en gång.. (Visserligen fyller han ju först den 22 augusti, men det var ju nu de var billigare..) Nu vill jag också ha en bärbar! Skulle vara så skönt att få bort skrivbordet.. Lite mera rum.. men jag ska nog vänta till julen iallafall.. Då får man ju skatteåterbäring också!

På tisdag åkte vi in till stan igen, men den här gången för att för första gången i sommar besöka en av åbåtarna! Vi träffade M.T och T och L kom också dit en sväng. M och L skulle gå på teater sen. Det var riktigt skönt att sitta där och se på folk!

IMG_3419IMG_3420

Max har kommit på en ny min - han rynkar på näsan och fnyser!

Det är rätt så gulligt!

parasoll 

Då Peter köpte sin dator (från Anttila var det) så snubblade vi över det här parassollet! Vi har tidigare haft ett som är jätte litet, blått och har fullt med fiskar på sig.. Vi köpte det på någon södernresa för några år sedan.. Men det här var på rea, och kostade bara 9,90 €! Stort och fint och bra färg dessutom! Någon fot följde förstås inte med, så parassollet är tills vidare fastknutet i altanräcket..

Och så till mina Emmausfynd!

IMG_3411

Tre härliga gamla (otroligt smutsiga - men det går ju att åtgärda..) emaljfat! Vet inte riktigt vad jag ska ha i dem, men jag kunde inte motstå..

IMG_3410  

Och denna fina hängmatta! Vi har inte kommit på var vi ska ha den ännu, tillsvidare hänger den i äppelträdet, men det blir nog mest som dekoration, för annars ramlar man nog i marken ganska snabbt.. Men vi har länge velat ha en hängmatta och just den här modellen tycker vi att är fin. Kanske inte den bekvämaste, men som det är nu, så kan man ju ändå inte ligga i den..

I förrgår började Peter snickra på en sänggavel till vår säng. Då mamma och pappa byggde sitt torrdass (som för övrigt kommer att bli jätte fint!) så blev det panelbitar över. Så det blev en sänggavel av dem! Helt klar är den ännu inte, så bilder kommer senare.. Ett annat litet byggprojekt har jag också på gång.. Men det kommer också bilder på det först då det är klart, och det vet man ju aldrig då det blir..

Igår var vi också och köpte lite färg - till sovrummet. Färgen vi målade med där för snart två år sedan, blev lite misslyckad.. Nu ska väggarna bli beige.. På hemvägen fick jag för mig att jag ville till stranden. Vi har bara varit till den närmaste stranden en gång, och då var det vinter, så vi körde fel i ca en timme.. Väl framme, hade jag ingen lust att doppa mig mera, men Peter vågade sig ut i vattnet! Det var en helt ok strand, så dit kan man ju åka igen någon gång. Där fanns café och toaletter också, och det är ju alltid bra!

Nu ska jag gå ut och njuta av solen lite! Idag har jag gått ca 7 km! Vi hade mamma-bebis träff, och jag gick till en av mammorna och hennes son. Jag hade navigatorn med.. så jag hade en gubbe i kassen som berättade vart jag skulle gå.. Tur att ingen hörde honom..

Ha det skönt och njut av vädret!

8 kommentarer:

LillaFlisan sa...

Vilken vacker blogg!
Flisan

Södralycke sa...

Ha ha...låter kul med en gubbe i kassen :) skulle jag också behöva med mitt kassa lokalsinne :)

Vilken underbar hängmatta *vill ha*

Ha det bra, kram Johanna

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vilka härliga emaljfat! Gör väl inget att de är smutsiga,det går ju att åtgärda som du skriver!

Jösses vad söt Max är med den minen:)

Kramis
Annica

Lena Kristina sa...

Underbar hängmatta och supergullig unge du har

Sommarkramar Lena

Ullis/Leva på landet sa...

Vad mycket skoj du hunnit med. Gillar dina emaljfat, jättefina. jag använder alltid Window Live Writre och tycker det fungerar toppen. Om du vill märka dina bilder så är det jättelätt att lägga en vattenstämpel på.

Kram Ullis

lilla h sa...

Dina emaljfat är så charmiga! Vilket fynd!

Vet du, min son har lika kläder som din - och samma favoritmin! Han rynkar på näsan och fnyser när han vill busa - och det är rätt ofta! :-) Han är dock lite äldre än din pojke, blir 1 år i september.

Vilken omsorg och sånt arbete ni lägger ner på ert hus, både ute och inne - och så fint det blir!

Kram Helena

Katariinas Living sa...

Härligt med en hängmatta, det skulle jag också vilja ha på vår sommarstuga! Längtar efter ett eget hus här i stan också...

Fina bilder på er och visst är det trevligt att sitta på restaurangbåtarna vid ån, vi bodde förrut bara ett stenkast därifrån!

Ha det bra och trevlig helg!
Kram Katariina

disa sa...

情趣用品,情趣,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...