04 augusti 2008

Nymålad matstol

Usch vad det är grått.. Varför är jag aldrig nöjd? Då det var varmt, tyckte jag att det var för varmt.. Och nu är det bara för blött.. Känns riktigt höstigt. Hoppas att det blir finare mot slutet av veckan då vi ska ut och titta på resten av landet lite..

Tack för alla kommentarer om stegen! Tycker ni ska fixa till en om ni blev inspirerade! Tar inte så mycket plats, och nu då ni vet att man inte ska använda korta spikar, så behöver ni inte stå och se på en sorglig hög med träbitar, som jag måste göra.. Lycka till!

En av mina stolar blev så gott som klara igår! Det var Max matstol som jag bl.a. höll på med. I det här inlägget finns en bild på hur den såg ut innan. Jag kanske målar den ännu en gång.. fast jag vet inte.. kanske man inte ska vara för petig. Den kommer väl ändå att slitas en hel del..Man får väl måla om den sen då Max har hackat bort färgen! 

Matstol

Då jag väntade Max, så letade vi efter en precis sån här matstol. Och vips så hade min mamma hittat en på loppis!

Matstol nedfälld 

Ett kriterie var att den skulle kunna gå att fälla ihop, så att den får ett bord. Den har också hjul, men de skruvade jag bort då jag skulle måla den. Som tur var de vita, men jag funderar lite på att spraymåla dem svarta.. Skulle bli en rätt fin kontrast. För de är alltså plast, och lite gulnad vit sådan.. inte så trevligt.. 

Max sitter

Inte en sekund försent att få matstolen färdig! Min lilla kille har nämligen nästan lärt sig att sitta! Han hålls flera minuter nu utan stöd! Så nu ska han få börja äta i matstolen!

Imorgon ska vi åka in till Åbo och träffa lite folk. Ja, lite shopping kanske man också hinner med? Nu borde jag egentligen städa.. Finns ett stort behov efter alla varma dagar.. Ikväll ska jag titta in hos er andra, och svara på lite kommentarer! Nu tänker jag faktiskt stänga av datorn så att jag inte springer till den var annan minut..

Kram på er!

14 kommentarer:

Levindas Värld sa...

Åh va fin din lilla barnstol blev, så söööt :)

Svenska inredningsbloggar sa...

Stolen blev toppenfin!

Cilla sa...

Vilket schysst loppisfynd!
Tack för kommentaren till mitt kundproblem.

Kram Cilla

Anna sa...

Vad fin barnstolen blev! Skulle oxå vilja ha en sådan en dag när jag får barn!
/Anna

Mjuka sa...

Älskar sådana matstolar!! Lille Max är väl likagammal som min Ingrid. Född 2 februari. Hon sitter också korta stunder
kram M

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vad fin stolen blev i vitt! jag gillar tanken på svarta hjul:)

Kram Annica

Vardagstugg sa...

Du har ju också målat! Vad fint det blev =)

Jag använde matt sprayfärg. Gick snabbt och det blev bra, sånt gillar jag!

Trevlig kväll/Annelie

Levindas Värld sa...

Ja nu får vi hoppas att vi får vårat pysselrum snart både du och jag :)

Trevlig kväll

karofina sa...

men åh den där matstolen har vi en precis likadan hos farmor och farfar! johannes morfar hade den när han va liten och den har gått i arv så nu har vår minsting den när vi är på besök. den är välanvänd kan jag säga men så himla fin.
din blev kalas i vit!! :)

MiaMaria sa...

Hej!

Vacker barnstol, har haft ngy liknande till mina barn som mina små syrror har haft......men den har min lilla syster fått ta till sin dotter......här går det i arv....kul....

Så snygg den blev vit!!!!!!

HA´det så trevligt Åbo!
MiaMaria

Tjohalia sa...

Vad fin den blev! Kram Sandra

Lilla huset på prärien sa...

Åh så fin din stol blev. Jag har också hittat en sådan där vikstol (inte så fin som din...) men tänkte inte måla den. Nu blev jag osäker när jag såg din!

Kram Jenny

A home far away sa...

Så fin den blev den söta barnstolen i vitt! Och stegen du byggt vad duktig du är. Jag är år på min egen lilla jakt efter en stege här i Singapore, fast jag hade tänkt mörk bambu...men nu har jag nog ändrat mig. Ok ändrade planer var finns närmaste brädgård:-?

Ha en underbar dag
Kram Gunilla

Ellas Inspiration sa...

Så fin stolen blev till Max. Det blir så snyggt när det blir vitt.

Ha en underbar dag i Åbo.

Kram Karin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...