18 september 2008

Mina namnband har anlänt!

brev 

Jag fick post igår! Hoppas ingen såg mig då jag hämtade posten, för jag hoppade till av glädje då jag såg vad som låg i postlådan! Ja, om någon såg mig, så vad spelar det för roll egentligen.. kanske jag kunde roa någon då iallafall..

Spänningen stiger - nu kommer avslöjandet! Mitt märke heter inspiration M. Jag hade en massa idéer om vad det skulle heta, många som passade bäst till barn och var antingen för flickiga eller pojkiga. Jag ville ha ett namn som passar för vem som helst, och till vilken produkt som helst. Så det blev inspiration M. Jag uttalar det på svenska, men det går ju lika bra på engelska. Och namnet kommer från att det är min underbara Max som gett mig inspirationen att ta tag i saken och börja sy. Och om jag inte hade honom, så skulle jag ju inte vara hemma heller och ha så mycket tid till det.. Nu kommer mina kunskaper jag fått under mina studier mycket väl till användning. Fast det känns så mycket bättre, då jag vet att ingen lärare ska syna mina alster i sömmarna, och ge vitsord. Jag är supernöjd med märket! Snabbare än vad de lovade kom det också! Nästan en vecka snabbare.

IMG_4419

IMG_4423  

Imorgon blir det tävling! För på tisdagen översteg jag 10000 besökare! Kan inte förstå att det är sant! Tack alla ni som besöker min sida, och ni som kommer igen, och ni som skriver så snälla kommentarer som förgyller min dag! Det är så roligt! Jag kommer att lotta ut den första produkten som fått mitt namnband i min tävling. Ni får se vad det blir imorgon!

Och så blir min lilla Max åtta månader idag! Redan! Tiden har gått så fort!

IMG_4436

Svårt att få en skarp bild på honom utan blixt för tillfället, då han aldrig är stilla.. Här är han iallafall med sin fotboll som han fick på sin Felix namnsdag. Inte ens strumporna hålls på..

Det blev inget J+mage besök på måndag. De hade annat för sig. Vi åkte till Åbo istället och träffade M.T. Och så var vi till nya Amarillo och åt. Igår var vi på mamma-bebis träff. Max hör ännu till de bebisar som rör på sig mest, och är fortfarande minst. Det var lite diskussion om hur och när alla ska på jobb igen, och några är faktiskt på väg ganska småningom. Jag vet inte hur jag ska göra.. jag vill ju vara hemma, men jag tror att det skulle vara roligare för Max så småningom att komma till någon dagvård och få träffa andra bebisar. Och så är det ju det där med ekonomin också.. för tillfället är det inte så bra på den fronten.. Sen har ju Peter också pappaledighet att ta ut. Vi ska nog ta och fundera igenom det här ordentligt nu under veckan som kommer. För idag kommer han hem igen. Blir lite kortare vecka den här gången, för han åker tillbaka på jobb redan på onsdag. Men veckan efter det så är han sen istället en dag längre hemma.

Igår kom också N en sväng och hälsade på, och vi hade en trevlig pratstund. Så fick hon bli den första som såg mina märken också!

Nu ska jag försöka städa lite.. Ha en skön dag!

14 kommentarer:

ela sa...

Grattis, vet precis hur det känns! Det är så roligt att skapa något eget. Lycka till

C´est la vie sa...

Oj vilken mysig blogg! Och suuuuperfina band. Vad kul, måste läsa vidare.

Kram kram Lina
(butik www.cestlavie.se)

Malla sa...

Grattis, vad kul för dig!!!
Spännande till tusen med en sån fin logga. Inspiration M, låter mysigt lixom!!!

Hem och Lycka sa...

Vad spännande med dina egna kreationer, ska bli kul att se. Jättefin logga! Och så söt liten Max! kram

Vita ljuva tankar sa...

Det fina banden kommer pryda sin plats. Jag skulle gärna ha en bricka på mina smycken med mitt "design" namn, men det blir liiite för dyrt det.

Det är helt makalöst hur fort tiden går, tänk åtta månader redan! Han ser så go ut :-)

Kram

Lenas pysselgrop sa...

Snyyygggt!
En liten fråga: Nog är det väl så mycket ledigt utrymme i ändan av banden att man kan vika dem dubbelt och sy in dem i en söm? Ja, hoppas du vet hur jag menar :)

♥ Fyra årstider sa...

Hej Lotta
Vad kul med ett eget märke, snyggt. Spännande att få se dina alster.
Kram Lotta

Wilda Stenlyckan sa...

Grattis till lilla söta Max, 8 mån! Märkbanden var jättefina och namnet var kanon, skulle aldrig kunna komma på något liknande själv.

Kram

Hemma på Landet sa...

Men vilken liten sötnos du har alltså.
Kul med namnband på sina saker. Det hade jag i början, men nu vet jag inte...ja, jag har dem i alla fall inte. Är väl för trött kanske. Kramis

karofina sa...

men du! vad fina och vilket bra namn!!! jag beställer gärna nått i plysch av dig så småning om.
åh vad kul lotta, e så glad för din skull! :)

kram!

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Men vad kul att de kommit! Och vilket bra namn! Jag gillar det skarpt!!!

Kram Annica

Living by Milla sa...

Vad fina namnband är - jättebra namn!

I morgon postar jag din vinst -förlåt att det har tagit sån tid, det kom visst en dunderförkylning imellan.

kram Camilla

Ullis/Leva på landet sa...

Grattis til alla besökare och de fina namnbanden. Gillar verkligen ditt namn passr ju till så mycket. Nu ska det bli spännande att se vad du kommer att sy. Hoppas att du får igång maskinen snart.

Kram Ullis

Linda/Småglädjen sa...

Stort grattis! Vad roligt med ett eget märke, ett perfekt namn tycker jag!

Stort lycka till!

Kram Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...