13 oktober 2008

Höstpromenad

Jag skulle bara gå en sväng igår på eftermiddagen, för att Max skulle somna i vagnen. Det blev en härlig tur ner till stranden! Underbart höstväder vi hade igår!

IMG_4864

 IMG_4865

IMG_4870

IMG_4873

 IMG_4874

 IMG_4875

 IMG_4881

 IMG_4883

 IMG_4884

 IMG_4885

Idag kom vi hem igen fråm Ekenäs, jag och Max. Imorgon kommer elektrikern! Så får vi äntligen kökstaket och belysningen i källaren fixat!

På lördagen var vi till Emmaus, och det var en så där extremt lyckad Emmausgång! Hittade massor! Visste inte att man kan bli kär i en stol, men jag blev det.. Den var ju inte helt billig - men jag lyckades övertala min far, att jag behöver den i julklapp. Och det gick snälla pappa med på! Tack ska du ha! (men jag får den redan på söndag..) Några lager färg har jag redan målat på den också! Vit såklart! Min tron! Den är så fin!

IMG_4861

Här poserar stolen med några andra saker jag fyndade, som också blev vita.

IMG_4862

Närbild på ryggstödet. Pappa har visst kommit med i bakgrunden.. Han målade också - fönsterkarmen till innerfönstret till deras nya fina tvätthus/utedass på landet.

På söndag kom min gamla körledare/pappas gamla kollega B på besök. Hon var i Ekenäs för första gången på tio år sedan hon flyttade till Norge. Det var riktigt trevligt att träffa henne! Och inte en dag hade hon åldrats, fastän hon fyller 70 nästa år.

Så har jag ju sytt en del också. För tillfället är alla vimplar sydda, och vända, ca hälften strukna. Skulle börja sy fast dem idag då jag kom hem, men månne jag inte har glömt mina namnband i Ekenäs! Typiskt! Så nu kan jag inte göra någonting med vimplarna.. Men mamma ska skicka dom på posten imorgon, så de kommer väl på onsdag.. Nå, jag klippte ut julstrumporna och började fundera och rota efter material till dekoration. Alla blir lite olika nämligen.

Just det. Max får "skrattanfall" på kvällarna, har fått några i rad nu. Man behöver inte göra så mycket.. grymta som en gris eller något, så bara skrattar han. Det är så härligt! Och så vet han att hans får heter Eddie! Och det säger han! Fast nu heter alla mjuka djur Eddie.. Igår sa han nästan mamma också! Och så har han börjat stå några sekunder utan stöd! Vår duktiga pojke! Nästa lördag blir han nio månader. Tiden har gått så fort..

Nu är jag så trött och måste gå och lägga mig. Hoppas innerligen att Max sover bättre än vad han gjort i Ekenäs.. där har det gnällts och varit oroligt..

Ha en bra fortsättning på veckan allihop!

10 kommentarer:

Livet på Sjögård sa...

Var du på knipnäs strand månne? Eller Ramsholmen?? Tyckte allt såg bekant ut bara för att jag antar att ni var i Ekenäs på promenaden... :)

Det blir säkert skönt att få elen fixad så belysningen funkar ok.

Min mamma fyndade en alldeles härlig barnsäng på emmaus. "tiggde" den åt mej så bara lillebror har vuxit lite till ska han få den. Emmaus är nog en sån "skattkammare" ibland. Ja, och stolen var ju jättefin!

Visst är det härligt då de är så gosiga de små? :)
Vi har oxo en "skratt rutin" med lillebror då det är sängdax, ibland skrattar han så han kiknar.. Kunde inte tiden stå still så man sku få uppleva det en stund till??

Villa Carl Larsson sa...

Jag må då säga vilken otroligt söt pojke du har!!! Helt underbar :) Och din blogg är bedårande den med. Tack för all inspiration. Jag vill köpa ett hus som jag kan inreda. Blir så sugen hihi.

♥ Fyra årstider sa...

Vad vackra bilder, gillar den på bänken, så rofyllt.
Kram Lotta

Backstitch sa...

Vilka fina höstbilder....och vilka fina fynd som du har gjort.
Kram Moster

Gnistrande snö sa...

Hej,

kul att hitta hit!
Hittade hit via Lottas fyra årstider :-)
Vilken fin blogg du har och vilket vackert hem. Nu ska jag kika runt lite mer här.

Mvh
Katarina

Ulrica sa...

Vilka vackra höstbilder du tagit.

Sara Mårtensson sa...

Hej!!

Vilken fin stol du hittat och vackra höstbilder du tagit!

Hoppas ni har en härlig vecka!

Kram Sara

Inspiration i vitt sa...

Förstår att du hade en härlig promenad i det fina höstvädret. Bilderna är ljuvliga en sådan härlig höstdag.
Stolen kommer att bli urtjusig när den är klar vilken tur att du fick den utav din pappa.
Vilken härlig kille du har som skrattar så hihi.
Kram på dig/Ingela.

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vilka fantastiska bilder!

Kram Annica

Manuel Rios sa...

Rakastan teidän luonteeltaan valokuvaus ... suuria kuvioita, ihana koostumus, ja mukavaa väriä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...