14 oktober 2008

Inga sladdar i kökstaket mera! Och så lite tambursbilder.

IMG_4940

Här skymtar man kökstaket, som inte har några sladdar mera! Nu är det bara att sätta upp lister och måla taket! Tänk så vi har väntat! men man blir ju lite hemmablind efter en tid..

Våra första väggord har också kommit på plats! De köpte jag på Mosters inredningsbod, då jag förde dit mina sminkväskor.

IMG_4921 

Ovanför köksdörren fick de fina väggorden ta plats!

Vill ha mera såna!

IMG_4923

Den lilla upptäcktsresanden som också skymtade på den förra bilden, hittade högen med gamla elsladdar och annat skräp som blivit på tambursgolvet. Men vilken organiserad elektriker alltså! Och så trevlig! Om en vecka kommer han igen och fortsätter med våra elfunderingar.

IMG_4931

Jag kan ju passa på att visa lite mera från trappan och tamburen då jag ändå håller på. Vår garderobsblomma har fått flytta upp i trappan - väl skyddad från små nyfikna Maxfingrar..

IMG_4933

Det här är nog ett av de bättre köp vi gjort. Jätte praktisk liten byrå som passar perfekt på det här lilla utrymmet. Vi har ju ingen stor tambur, eftersom vi ju byggde en toalett där då vi flyttade hit.

Men det fungerar! Här får alla vantar och mössor och annat plats!

IMG_4934

På byrån står en spegel som Peter gjort ramen till. Spegeln var en gammal. Murgrönan har jag hållit på att slänga bort flera gånger, men så satte jag ståltråd i den som den fick slingra runt i somras, och så fick den stå ute, och nu mår den hur bra som helst! Många nya löv på väg!

IMG_4937

Ett av helgens loppisfynd har hamnat här tillsvidare. Den lilla kistan. Den har ingenting i sig ännu. Det har inte de blåa porslinsburkarna heller. De har varit sockerskålar på min mormors sommarställe. Jag hade dem i köket tidigare, men de passade mycket bättre här, där det annars också finns grå och blåa detaljer.

IMG_4936

Ett litet ståltrådshjärta som jag har gjort och virat pärlor runt. Nyckeln har jag hittat i vårt skjul. Nyckeln till mitt hjärta blir det ju..

Imorgon kommer hoppeligen mina märken, som jag glömde i Ekenäs. Så ska det börja sys vimplar! Alltså sy fast dom på rad. Vimplarna är klara redan.

Väntar på helgen, för då får jag träffa hela min härliga familj! Maria och Simon ska åka på resa på söndag, så de kommer hit på lördag kväll och blir över natten. På söndag fyller mamma år, så hon och pappa kommer hit på födelsedagsmiddag, så att vi alla får träffas. Så kommer ju Petra från Åbo också, och åker hem med mamma och pappa sedan. Det är ju höstlov som väntar inkommande vecka, för dem som det är aktuellt.

Ha det bra allihop!

22 kommentarer:

♥ Fyra årstider sa...

Hej Lotta
Vad fint du har det och väggordet kunde inte bli bättre. Har du sett att jag skrivit om dig på min blogg.
Kram från en annan Lotta

Södralycke sa...

Vad fint ddte var med väggordet där! Vill också ha ett, men vet inte var....

Ha det gott! kram Johanna

Mitt liv - Mina drömmar sa...

SUpersnyggt med väggordet! Och er tambur ser jättefin ut!

Kram Annica

Mamma C sa...

Där passade väggordet jättebra. Vad fint du har det.
Kram mamma C

IKT i min vardag sa...

Så fint ni har fått till det i köket och hallen! Jag har ett likadant väggord fast i vitt. Skulle kunna ha hur många som helst!

Lycka till i tävlingen!

Kram

Living by Milla sa...

Väggordet passade perfekt där!Det ser så fint och inbjudande ut.

kram!
Camilla

Anonym sa...

Heeej!

Det var ett tag sedan jag var inne hos dig och kikade. Vad fint ni har gjort. Väggord är verkligen jättefina, jag villa ha "Home is were the heart is" men jag har inte hittat det än.

Byrån ni har i hallen ör superfin, den påminner om BRUKA byråerna

ha en bra vecka

Kram Lena

Hem och Lycka sa...

Blir verkligen blixtförälskad i din snygga vita byrå! Var har du fått tag på den? Finns väl inte i Sverige antar jag.. (och jag har ju inte plats heller egentligen..)

Men finast är ju lillen såklart, en riktig charmör! kram

Pyssel och Trams sa...

Hejsan! Snubblade precis in på din blogg...vilka superfina grejer du gör!=) Verkligen inspirerande! Jag länkar till dig om det är ok?!
Mvh Anna

Nettan sa...

Så fint det vart med väggordet, vill oxå ha, men måste tapetsera först, så det får vänta...

Ha det gott..
Kram Nettan

Annika sa...

Så inbjudande och välkommande det känns med väggordet ovanför köksöppningen.

Vilken mysig tambur ni har =)

Kram Annika

Katta sa...

Vilket fint väggord. Och din byrå med korgarna tycker jag mycket om.Så den trevlige elektrikern fick sig en liten assistent med, han liknar liknar min son när han var liten och pappa höll på med sladdar och teknik då var sonen alltid med och är väl än idag förståss. Ha en bra dag, kram Katta

Smått och gott hos Lina sa...

Hej!

Så fint med väggordet! Och toppen med gömda sladdar.

Byrån i hallen är jättefin! Perfekt med korgar till mössor och vantar och liknande.

Ha det bra!
Kram Lina

Levindas Värld sa...

Hej!

Åh va många vackra bilder du visar! Gillar väggordet du har ovanför dörren.

Och den lilla byrån är ju hur söt som helst, väldigt praktisk den ser ut och såå fin!

kramen!

Villa Carl Larsson sa...

Hur gör du väggorden? Har du schabloner eller gör du texten själv? Jättefint är det i alla fall. Kram

Villa Carl Larsson sa...

Hej igen Lotta. Jag bara undrar nyfiket vart du fått tag i din brödbox bland annat. Du (ni) har så fint i ert hem så det är inte klokt :)

Sara Mårtensson sa...

Hejsan!

Tack söta du! Det var så roligt för jag hade funderat på att förstora någon bild som jag tagit själv och sen nämner du det :-)

Vilka fina bilder du visar från ert vackra hem! Många fina detaljer och Max är söt som vanligt, han kanske funderar på elektrikeryrket ;-)

Kram Sara

Viola sa...

Hejsan, vad mycket det har hänt hemma hos dig, väggordet passade in så bra över dörröpnningen, ni ser ut att ha det så mysigt, ha en bra kväll, kram VIOLAN

Huset på kullen sa...

Vad fina dina väggord blev. Jag är också påväg att sätta upp det.

Ha det bra! Kram Linda

Villa Carl Larsson sa...

TACK för tipsen. Längtar efter att få börja inreda ett hus. Den som väntar på nåt gott. Sköt om dig. Vi hörs. Kram från mig

Unknown sa...

Så mysigt och inbjudande det blev med väggordet och så många positiva kommentarer du har fått angående det (känns nästan som jag kunde ta åt mig lite av det, då det kommer från Mosters : )

Kramis,

Frida sa...

Hej Lotta!
Vilket urnderbart kök ni har, jättefint väggord. Jag har velat ha ett sånt länge men har ingen plats just nu så det får vänta.
Kram Frida

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...