22 december 2008

Fjärde advent och kransar till vitrinskåpet

Så roligt att ni tyckte om vårt pepparkakshus! En kul tradition, blir väl ännu kuligare sen då Max blir äldre och tycker att det är roligt!

 IMG_6089

Så var då redan fjärde och sista advent över! Efter att ha fyndat de här fina zinkhållarna på Jysk, så fick blockljusen flytta in i dom, och fint blev det! Så här är det, jag kan aldrig bestämma mig, bara flyttar om hela tiden. Ibland, kan jag ta en bild på något jag fixat här hemma, men så hinner jag inte ens publicera det här på bloggen innan jag har ändrat på det..

IMG_6090

Det här är ett typiskt exempel på hur det (tyvärr) inte ser ut just nu. Testade sätta fast kransarna med en knappnål.. hmm, konstigt att de inte hölls? Så nu borde jag troligtvis bara slå in en par små spikar på baksidan av dörrarna, så hålls kransarna där! Typiskt bara att jag hade så bråttom, så jag hann inte se att den ena kransen var lite sned.. Men det får duga!

IMG_6054IMG_6057

Igår var jag en väldigt trött en! Jätte roligt hade vi på lördag kväll, och det tog igen sig sen på söndag.. Då man inte är riktigt van med sånt..

Trots att jag var rätt trött igår, så fick jag ändå några julklappar gjorda och så tog vi en tur till Mosters inredningsbod, för jag hade beställt en sak där. Närmare bestämt en Maileg gris som jag velat ha så länge! Fast Max ska nog få den i julklapp! Köpte också julgranskottar i fattigmanssilver. Jättefina! En liten julklapp fick jag också - en liten Mailegjushållare, en gris! Söt! Tack för klappen! Typiskt så kom jag igåg öppethållningstiderna fel, så vi fick lite privatöppning - tack för det!

Idag ska vi handla den sista julmaten, städa och så måste jag få färdigt alla julklappar och packa dom! Vet inte hur man ska hinna med allt.. Imorgon kommer hela familjen och sen blir det jul!

Lite nytt på inspiration M också!

Ha en bra dag!

10 kommentarer:

Lallis - liv och leverne sa...

Åh så fina kransar:)
H aen fin dag idag.
Kram Lallis

Galleri MochB sa...

Den där brunvitmönstrade näsduksförpackningen kunde ju perfekt paras ihop med min teranecessär...;O) Paketerade in dem igår, så det är lite väl sent påtänkt, men kanske när ägarinnan fyller år i mars kunde det ju passa... Så fint du gjort med kransarna! God jul på dej ifall vi inte hörs mera! Kram Mia

Ullis/Leva på landet sa...

Så fint du gör. Underbart att du köpte lite julklappar till dig själv också. Skönt att få unna sig något ibland också.

♥♥♥ GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ♥♥♥
KRAMAR ULLIS

japp sa...

Heeij.. joo, de e verkligen mysigt å fint ert pepparkakshus.. jättefint.
Skoj å göra egna.
Ne, inte kul alls å tappa allt på bloggen, mina inlägg var ju kvar.. men inga adresser, inga länkar, kort eller så heller.. guu, så arg man kan bli.
Men iof, nu när de är så lite på min sida, så kan jag kanske mixtra lite å få in nåt fint där.. får väl se.

Hoppas du hinner få vila dej lite.. hoppas er jul blir myzig å himla fin.. många kramar å en ha en underbart goo jul..kram Helén

Mjuka sa...

Jättefina kransar!!! ´Haa en fin kväll
kramar Malin

Anonym sa...

hej gumman och god jul på dig med :) nu är det inte långt till julafton, mysigt!! men ska hinna med 2 pass till på jobbet, men efter kl 14 imorgon är min jul här!!

hoppas det går bra att klä granen, tycker min bara blir mer och mer sne.. men men..

fint med kransarna på skåpet :)

stor kram sara

Hem och Lycka sa...

Gör inte alls nåt att kransen var sned, hade inte sett det om du inte hade skrivit det. Och det är bara charmigt! Jättefint!

God jul, kram

Södralycke sa...

Hej! Tänkte bara kika in och önska dig en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Kramar Johanna

Huset på kullen sa...

Tack för din kommentar. Vi har isolerat från balkarna och upp till nocken eftersom det var vind där förut. Ganska mycket jobb har det varit men min sambo har gjort det själv och då tar det ju sin tid. Men det var helt klart värt besväret.

Vilka mysiga bilder du visar.

Ha en riktigt God Jul!

Kram Linda

Norrdalen sa...

Hej tjejen! Passar på att önska dig en God Jul!

kram Jannica

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...