08 april 2009

Ett påskbrev till Max

Onsdag-redan? Snart är det ju påsk! Påsken kommer vi att fira i Ekenäs, Peter är på jobb. Vi åker iväg på torsdag då jag slutat jobba, och så kommer vi hem på söndag då mina gamla klasskamrater kommer till oss på besök.

I förrgår fick Max ett alldeles eget litet brev! I brevet låg en gullig krya på dig hälsning och tre fina påskdekorationer i zink! Tack Beatrice och Clarice för det – ni är jätte gulliga!

IMG_7043

Nu har jag nog visat mina kvistar många gånger.. Men det är alltid något nytt med dom! Känner att jag inte har så mycket annat att visa just nu. En massa halvfärdigt finns det nog, men jag tycker att jag vill ha allt klart innan jag visar upp något.. Eller iallafall nästan klart..

IMG_7047

Helgen som gick hände det mycket! På lördagen träffades vi med vår “kreativa grupp” och tittade på konst. Jag köpte en par kort som föreställde en par konstverk (minns inte konstnärens namn just nu..) men hennes grej är iallafall att med tygbitar göra fina tavlor. Alltså en form av lappteknik. Motiven var olika djur i olika sammanhang, så de ska bli tavlor till Max rum. Starka färger för en gångs skull!

IMG_7046

Sen åkte vi ju vidare till Ekenäs och åkte på en av Peters gamla vänners inflyttningsfest. Han har köpt ett hus i höstas och renoverat det riktigt snyggt! Roligt att träffa gamla bekanta och nya också för den delen.

Så fick vi ju träffa mamma och pappa också som var barnvakter till Max. Och fint hade de fixat i sitt arbetsrum!

IMG_7044

På söndag kom vi hem och jag fick för mig att nu skulle fönstren tvättas. De två jag inte orkade med fixade Peter på måndag. Så nu ser vi ut igen!

På jobbet händer det ganska mycket just nu. Några detaljer går jag inte in på, men den kreativa biten kan jag iallafall redogöra för här! Vi håller på med några tygtrycksramar, bl.a en beställning . Vi ska trycka tygkassar till en skola, jag har beställt en matta, som en arbetstagare väver i trikå och papperssnöre som vi ska ha i källaren, jag håller på med vår hemsida och en butiksblogg för jobbet, vi ska ha en utställning med temat foto i maj, så den håller vi också på med. Och så ska jag få åka på kurs till Vasa i maj också. Så det är ganska mycket – men det är riktigt roligt! Jag trivs nog bra!

Började det här inlägget igår kväll, men fick det inte publicerat, så nu sitter jag här före sju och skriver. Nu börjar det bli dags att gå till bussen så jag ska avsluta.

Och inte har jag hunnit svara på alla kommentarer ännu, men ska försöka med det under påsken! Ha en skön onsdag!

10 kommentarer:

Clarice sa...

Roligt att du gillade Max "gladpåskochkryapådigbrev". Hoppas ni får en skön påsk i Ekenes.

Kramis,

Nettan sa...

Vilka söta saker Max fick i sitt " PåskBrev ".
Ha en skön Påskhelg i Ekenäs =0)
Kram Nettan

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Tittar bara in för att önska er en glad påsk.

Stor kram
Annica

vårt lilla hus sa...

Men vilka söta saker =)

Ha en fin påsk! Kram H

Living by Milla sa...

Vilken söt påskpresent!

Hoppas ni får en härlig påsk!
kram Camilla

Lallis - liv och leverne sa...

Jag gillar att titta på dina fina bilder:)
Vad fina saker Mad fick:)
kram Lallis

Sanna sa...

Fint påskris!

Ekenäs är en härlig stad. :)Har tillbringat många fina påskar där. Min mormor bodde där, men nu finns hon tyvärr inte längre.

Hoppas du har en skön påsk!

kram

Ullis/Leva på landet sa...

Jättefina saker Max fick till i sitt brev. Hoppas att du får en skön påsk.

GLAD PÅSK!
Kram Ullis

Richie's 2ts Inspires sa...

Gulligt!

Hoppas Ni får det trevlig och skön Påsk...

Många kramar till Er alla 3!

cinah sa...

En trevlig påsk till er oxå =o)
Kramar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...