14 april 2009

Vitaminer!

Jo tack! Det behövs – och ett slut på alla sjukdomar tack!

Påsken är slut, och tror ni att vi klarade oss friska undan? Nej nej.. Natten mellan fredag och lördag vaknade jag av några konstiga ljud bredvid mig från Max säng.. Det var den lilla stackaren som fått magsjuka. Så det var bara att stiga upp och byta lakan och tvätta av pojken.. Efter någon timme då han höll på att somna kom det igen.. samma procedur på nytt.. Sen hade jag ju inte så lätt att somna om efter det då jag hela tiden låg och väntade på att han skulle må illa igen.. På morgonen och förmiddagen var han bara dålig i magen. Sen blev det bättre mot eftermiddagen, och så har han varit bra sen dess. Jag däremot mådde illa hela förmiddagen och eftermiddagen, men det  var nog också mycket för att jag var så trött efter natten. Efter en tupplur kändes det bättre.

Vad jag vet så har de andra hållits friska som var där, förutom mamma stackarn.. Och på landet var dom dessutom..

Lite komiskt var det ändå då vi satt där uppe mitt i natten. Jag och Max, och så kom mamma och hjälpa med lakanen. Petra och Olli hade varit på en fest, så de kom också hem vid den tiden. Och pappa var yrvaken på toaletten.. Så hela huset var uppe vid tre-tiden på natten, så vi kunde lika gärna ha stigit upp för att äta frukost..

IMG_7032

Det betyder alltså att vår träff med A+A och U+H blev inställd- igen.. men så är det med de små då alltid någon är sjuk eller trött..

Då Max sov och pappa var ute på gården och fixade, gick jag och Mamma (Petra och Olli kom senare) till Emmaus. Var en riktigt lyckad Emmausgång, med lite tyg, en gammal vit kanna, en broderiram och lite annat smått och gott.

IMG_7030

På söndag åkte vi ganska tidigt hem igen, och på eftermiddagen kom mina gamla klasskamrater. Vi hade en riktigt trevlig kväll!

På måndagen kom N på besök då hon var på hemväg från Ekenäs. Vi umgicks i några timmar och hade det riktigt trevligt!

Så lite vänner har jag iallafall hunnit träffa under påskledigheten!

IMG_7031

Efter så många dagar ledigt, så hade jag totalt glömt bort att sätta på väckning i morse.. Vaknade lyckligtvis fem före sju, så blev bara lite sen, men var tvungen att ta bilen till jobbet. Imorgon ska jag cykla! Vi tog en tur med Max efter middagen. Gick riktigt bra, fast det var första gången! Han tyckte det var roligt att åka med! Brrm brrmm sa han, säger han så fort han ser något på hjul nuförtiden.

Imorgon är det ju redan onsdag och så kommer ju Peter hem på torsdag. Vi har faktiskt inga speciella planer för helgen och den här veckan, vilket är riktigt skönt! Reda upp på gården lite ska vi väl försöka med. Hoppas på fint vårväder till helgen!

Ha det skönt!

11 kommentarer:

Jeanette S sa...

Det är ingen fara, då vet jag att det är på väg. Vilka härliga bilder!

Livet på Sjögård sa...

Oj, det var ju inte så skoj... Vi var också lite magsjuka (mellantösen) under påsken men det smittade som tur inte till någon annan. Jag har nog varit med om att alla barnen, och jag, varit magsjuka, alla så gott som på en gång. Det var inte roligt!

Hoppas ni hålls friska nu med de där läckra vitaminerna :)

Smått och gott hos Lina sa...

Låter som en trevlig påsk trots magsjukan. Här är barnen också sjuka igen, feber och hosta.

Så vackra bilder du visar!

Ha det bra! Kram Lina

Galleri MochB sa...

Typiskt som man brukar säga! Vi är bra på det där också att tajma in sjukdomar vid högtiderna, men faktiskt klarade vi oss denna påsk... Peppar, peppar! Hoppas ni alla mår bättre nu! Och man blir ju nästan kryare bara av att titta på den färggranna skålen... :O)

Helena sa...

Usch vad tråkigt med magsjukan!

Vilka härliga bilder!

vårt lilla hus sa...

Usch då... hoppas ni får hålla er friska ett tag nu!!!

Stor kram/H

Ullis/Leva på landet sa...

Ni har verkligen otur med alla sjukdomar. Magsjuka är ju inte kul, är hellre förkyld. Hoppas att helgen blir skön och att ni får vila ut lite.

kramar Ullis

Clarice sa...

Trevlig helg! Hoppas ni får vara friska nu framöver.

Kramis,

Frida sa...

Stackare! Magsjuka är ju aldrig roligt. Hoppas ni mår bättre nu.

Önskar dig en trevlig helg!
Kram Frida

Wilda Stenlyckan sa...

Hej!
Vilka härliga bilder på frukten!
Vad jobbigt med magsjuka! Stackars Max! Hur är det med honom annars? Har han blivit bättre i ansiktet?
Hoppas ni har en fin dag!
Kram Sara

Kamomilla sa...

OjOj magsjuka är inte skoj... Det snurrar runt av den lite överallt just nu :(

Hoppas ni får vara friska nu en lång tid efter allt detta elände!

Kamomilla

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...