26 maj 2009

En prickig häst

Tack för krya på dig hälsningarna! Det gick om snabbt som tur var. Var nog säkert något jag ätit som jag inte tålde.

Igår kväll hade jag Petra och Olli på besök en stund. De hade lånat pappas bil för att åka och hämta Petras grejer från Åbo, då hon och Olli ska bo i Ekenäs i sommar. Bilen bråkade lite på vägen, men fram kom de och hade med sig en sandlåda som vi fått “ärva”. Så nu ska Max få leka i sandlåda. Hoppas att det skulle få honom att stanna på gården..

IMG_7306

Då jag var på kurs i Vasa förra veckan, besökte vi också Hantverket, där produkter som är tillverkade på Kårkullas enheter i närheten av Vasa säljs. Mycket fina saker hade de där! Bl.a. denna söta häst fick flytta hem till oss! Hela 2€ gav jag för den. Jag köpte också en par andra fina saker, men de visar jag inte idag.

IMG_7307

Igår då P+O var på besök, drack jag en kopp kaffe, vilket jag inte brukar göra den tiden på dygnet. Fick en riktig spurt då de åkt iväg, och satte potatis i jorden och målade två grejerna som jag fick med mig från Emmaus och Ekenäs. En par guldramar fick också lite vit färg på sig. Det  är rätt länge sen jag har målat (bortsett från spegeln) och det känns riktigt roligt igen! Har haft en period då jag inte riktigt orkat ta tag i penseln..

IMG_7308

Ute grönskar det, gräsmattan växer, maskrosorna växer, en massa konstiga växter växer.. Kan inte någon komma och fixa vår gård nu så den blir fin! Men vi har ett grönsaksland nu iallafall.. det är iallafall tur.. Och till helgen har de lovat sommar! Då kanske man får något fixat på gården.

Ha en skön fortsättning på veckan!

7 kommentarer:

Nettan sa...

Men jisses Lotta, vad hade du i kaffet ?!
Sicken fart du fick då ;)
Hästen va söt !
Kram Nettan

Frida sa...

Vilken fin häst, så skönt att du blev frisk fort igen.
Jösses vilken fart det blev på dig efter det kaffet, kanske borde börja dricka kaffe om man får gjort så mycket.

Kram Frida

Anonym sa...

Så söt liten häst du hade i fönstret. KraM!

Moster sa...

Jag tror att jag får mest inspiration när huset borde städas...ja då passar jag på att göra en hel massa annat. Som att tvätta utsidan på lekstugan, tvätta och olja utemöblerna och så förstås sy, sy, sy. Men inte har det blivit städat inte. I dag skall det regna om jag förstod rätt och det behövs verkligen. Borde hinna så trädgårdslandet före regnet men det ser nog dåligt ut.
Vilken fin häst du hittat. Har du någon gång varit till Kårkullas Butikken i Pargas? De har också en massa fina hantverk.
Kram Moster

Clarice sa...

Jag tycker gräset är så fint nu då det har börjat grönska så bra efter regnet. Det STORA kruxet är ju faktiskt maskrosorna. Jag vill inte ha dem i min gräsmatta.... men vad gör man?!

Kramis

Galleri MochB sa...

Det växte tom brännässlor i våra jordhögar på gården... men nu är de ett minne blott när grävskopan varit på besök ;O) Jag dricker också kaffe väldigt sällan, men de gånger jag gör det får jag en väldans energi till långt in på kvällarna. Det är rätt häftigt egentligen :O)
Ha det bra!

Livet på Sjögård sa...

Våran trädgård är i akut behov av ogräsrensning... Hur tusan växer det så snabbt??
Ha en skön fortsättning på veckan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...