24 maj 2010

Regn och rusk och olivträd och kuddfodral

Är sommaren slut nu? Nää, det tror jag inte. Den tar nog bara en liten paus.. Vardagen med regnkläder och rusk började verkligen idag. Cyklade till dagtanten, och så regnade det ju såklart då vi skulle hem.. Skönt att vi har varmt inne nu iallafall!

  IMG_5572

Det här kuddfodralet sydde jag i samband med en beställning jag hade för en tid sen. Blev så vårigt och fräscht. Får se vad det blir för kudde nästa gång? Tygen är från Jättirätti, Ikea och Jotex.

IMG_5807

Jag köpte ett olivträd från Viherpeukalot för en tid sen. Lite besviken blev jag nog.. Det var så litet.. Nå, men det växer väl.

IMG_5814

Lite ljus kan man ju tända då det regnar ute och är ruskigt.

IMG_5810

Mina morsdagsnejlikor hänger med ännu. Några iallafall.

Ny vecka och nya utmaningar!

Under veckan som kommer så har vi inte så mycket program faktiskt. Till helgen först blir det en bröllopsträff (ska vara tärna på ett bröllop i sommar och vi ska pyssla lite då..) Sen är det ju ESC på gång, så åtminstone på lördag kväll blir det väl lite eurovisionsvaka! Så ska vi försöka hinna med att fixa vårt grönsaksland också! Rucola, morot, potatis bl.a. ska det bli i år.

Ha en skön vecka!

Kram, Lotta

6 kommentarer:

Louise sa...

Du har sytt ett sött kuddfodral och jag tycker ditt olivträd är sött jag :O)

Ullis/Leva på landet sa...

Så fint kuddfodral du har sytt. Mysigt du har det inne. Tror att det har hänt lite med denna sida också. Gillar det:)

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Kamomilla sa...

Jättegulligt kuddfodral! Kul att du gillade min väska, jag blev nog himla nöjd med den :) Det är roligt att lyckas. :)

StrandviksVillan sa...

Söt kudde, ser somrig ut!

Du undrade hos Hemma hos Ingeborg över boken Junkstyle. Den har jag köpt från Adlibris väldigt billigt, dock med mjuk pärm och mindre format, men den har verkligen ljuvliga bilder. Jag har bloggat om den här: http://strandviksvillan.blogspot.com/2010/03/vitt-och-skrap.html

Ha det bra!

a-Luna sa...

Nu har jag hittat till din andra blogg också! Hit måste jag komma ofta!! Så otroligt fint ni har det hemma hos er. Har samma smak märker jag som du! Har vitmålad pärlspont i mitt arbetsrum o likadana vita hyllor, som du har i köket. Har funderat på att måla om vår träfärgade trappa i vitt. Varit orolig för att den ska bli så hal bara!? Är er trappa hal?
Blev nyfiken på "Harrods food news"väskan/påsen, vad använder du den till?

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vilken ljuvligt söt lykta!!! Ja, kudden var söt den med förstås!

Kram Annica

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...