14 augusti 2010

Blåvitt i köket

Så var den första arbetsveckan efter semestern avklarad! Nog uppskattar man ju helgen extra mycket då! Har varit mycket med t-skjortorna vi håller på med, och varmt så otroligt, men det går!

Kan hålla med om att tvåltillverkningen kanske inte verkade så enkel.. Men det var roligt även om jag inte deltog så mycket själv i själva tillverkningen den här gången! Har nog också köpt såna där färdiga satser som man smälter och gjuter på nytt, men det här var ju nog lite mera spännande..

Under sommaren har jag försökt att detaljerna ska vara blåvita i köket. Hyllan med hushållspapper är ett ganska bra exempel. Sen har jag ju nog en del grejer på hyllorna som inte passar så bra in, men det röda har åtminståne fått ta paus. Blir rätt roligt att ta fram det till julen igen. För galen som jag är, så har jag nog börjat längta lite efter julen redan.. Men jag är nog glad att det är varmt (okej, 30 grader är nog för mycket för mig...) för det!

IMG_8470

Förklädet hittade jag senast då jag var på Emmaus. Grytlappen har jag stickat av trikå. Handdukens blågråa färg gillar jag mycket!  

IMG_8465

Emaljfat och muggar har blivit lite av ett samlarobjekt för mig, och här får de blåvita synas. Kommer från lite olika ställen.

IMG_8466 IMG_8468

Peter åkte på jobb på torsdagen igen. Så den här helgen är jag och Max ensamma. Vi har inte något speciellt program, vilket är ganska skönt. Ta det lugnt och pyssla och fixa lite!

Ha en skön helg!

Kram, Lotta

6 kommentarer:

a-Luna sa...

Oj va fint! Vitt o blått e så fint ihop!

Smått och gott hos Lina sa...

Så fint! Lantligt och mysigt med vitt och blått.

Kram Lina

Louise sa...

jag har också redan funderat litet på julen men...sch....vågar inte säga det högt :) Snygg blåvit hylla!

Kamomilla sa...

DEt är så fräscht med blåvitt, sådär somrigt trevligt och lättsamt. jag längtar efter julen lite smått jag också, speciellt för att tre av mina julreportage kommer ut då! Vad det är lång väntan...

Mycket annat & lite betong sa...

Jag gillar blått och vitt. Alltid!
Så fin din stickade grytlapp är.

Hoppas ni fick en skön helg!
Agneta

Anonym sa...

Gillar det blå/vita jättemycket. Jättemysigt kök du visar
kram Malin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...