11 september 2010

Vart försvann den?

Blogginspirationen och sommaren? Har ju gått tre veckor sen jag bloggade sist.. Och inte har jag svarat på era kommentarer heller.. (ni snälla människor som fortfarande orkar kommentera här)

Det är mycket att göra nu. Och mycket tankar. Om olika saker. Om en vecka ska jag sälja på marknad tillsammans med Fante. Mer om det här. Mycket att göra men jätteroligt!

Börjar bli mörkt på kvällarna. Mysigt på sitt sätt. Men inte så bra för fotograferandet.. Men jag har äntligen skaffat mitt efterlängtade objektiv! (försenad födelsedagspresent). Mycket har jag inte fotat ännu, men nedan några bilder som jag hittade på datorn.

Kanske lite symbolik i alla bilder? Man får tolka vad man vill..

IMG_8517IMG_8743IMG_8533IMG_8548 IMG_8549IMG_8760  Trevlig fortsättning på helgen! Ta hand om er!

Kram, Lotta

8 kommentarer:

Smått och gott hos Lina sa...

Ibland får det ta lite längre mellan inläggen. Bättre så än att man känner stress över det, tycker jag som gör typ ett inlägg i månaden :-D

Vackra bilder!
Kram Lina

a-Luna sa...

Vilka fantastiska foton!! Helt ljuvliga =)

Wilda Stenlyckan sa...

Det är samma här.. Det blir långt mellan inläggen och idag funderade jag på varför jag egentligen har en blogg. Men sen tänkte jag på alla trevliga människor som man stöter på och all inspiration som man får på andra bloggar. Jag behåller nog bloggen och bloggar då jag hinner helt enkelt! Vilka fina bilder, så roligt att du köpt dig ett nytt objektiv. Jag vill ha en massa nya objektiv. Synd bara att det är så dyrt.
Hoppas ni får en fin söndag!
Kram Sara

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vilken fin bild på Max:)

Kram Annica

StrandviksVillan sa...

Det var väldigt vackra bilder!

Det är nog så att blogginspirationen kommer och går och om man börjar tänka på det, att man borde göra ett inlägg, då låser det sig riktigt...
Hoppas du hittar gnistan snart igen!

Louise sa...

Fina bilder! Ja ibland har man mera inspiration ibland mindre...det gäller ju allt här i livet - också bloggandet! Kul att höra från dig i alla fall! Skön fortsättning!

Kamomilla sa...

Omöjligt att hinna med allt! Kul att du hann med ett inlägg i alla fall!
Har du köpt ett macro-objektiv?

Lotta sa...

Hoppas du fått mycket sytt under helgen och att du får mycket sålt för den delen oxå.
Ha en fin vecka
-Lotta-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...