27 december 2010

God fortsättning!

Hoppas att ni haft en skön jul! Det har jag! Mysigt och lugnt och passligt galet med släktingar, god mat och levande ljus. En del julklappar blev det ju också och riktigt fina sådana! Den största presenten är ett “brashjärta” som vi får av mamma och pappa som ska installeras så småningom i vårt vardagsrum. Spisen vi har där nu sparar ingen värme, men nu ska det bli lite annat! Tack för den och för alla andra julklappar också! Fast bäst var ändå att få vara hela familjen samlad! Vår halvbror och hans blivande fru kom också på besök på annandagen, och det var jätte trevligt att träffa dom! Vi har ju lite gemensamt också på kommande nu om man säger så..

IMG_0052

Årets julgran var en riktigt fin en från landet, fast den barrade något förskräckligt.. Julgransprydnader i vitt, silver och lite rött. Några smällkarameller och pärlband. Granen fick stå i en emaljhink igen med några vedträn runt. Såg det på någon blogg, och tyckte det var fint. De suger bara väldigt mycket vatten åt sig.. Tomten Olle övervakar också till vänster.

IMG_0096

Och så den växande familjen! (Fattas en fästman och en pojkvän såklart)

Ha det riktigt skönt nu på mellandagarna! Själv har jag skickat iväg alla släktingar och Peter är i butiken. Ikväll ska vi äta tortillas (så långt från julmat som möjligt) och se på film och bara fortsätta mysa! Ännu har jag ledigt två dagar. Imorgon ska vi gå med Max och se på Pettson och Findus på teater i Åbo. Roligt det med!

Ha det bra!

Kram, Lotta

5 kommentarer:

Louise sa...

Så fint med släktfotot! ha sköna lediga dagar och njut av teater med lillkillen!

Kamomilla sa...

Vilken fin gran! och släkltfotot också!
Här blir det gubbens hemlagade pizza ikväll... mums mums..

Mamma Mimmi sa...

God fortsättning och mest av allt grattis till den väntade tillökningen. Tänk att din lille Max ska bli storebror. Kram Mimmis

Ps. Idag ska jag ta mig samman och beställa de fina etiketterna du så vänligt tipsade om

Mycket annat & lite betong sa...

God fortsättning till dig också!
Kul att samlas hela familjen. Så gör vi också. Var hos min syster denna julafton.

Ha det bra!
Agneta

Ullis/Leva på landet sa...

Tittar in för att
önska dig ett ☆。*。☆。
★。\|/。★ RIKTIGT GOTT NYTT ÅR. Kram Ullis♥ ♥ ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...