17 januari 2011

Ändrat i vardagsrummet och ny vecka

Ja, inte så mycket ändrat egentligen. Flyttade bara plats på kistan och bordet, provdockan och några blommor.

Efter en avkopplande Ekenäshelg kom vi hem igår ganska tidigt. Skönt att vara hemma då det var ljust! Passade på att flytta om lite och ta lite bilder. Men dammsuga gjorde jag inte.. sparar det till Peter då han kommer hem..

IMG_0270

IMG_0278

En av julens amaryllisar har ännu en knopp kvar. Får se om den tänker börja blomma snart..

IMG_0282

Några böcker flyttades undan. Kvar finns nu några fina “blädderböcker”.

IMG_0284

Den inkommande veckan är en vecka med mycket program! Ungefär så här ser det ut (förutom jobb alla vardagar såklart..)

  • Tisdag 18.1 Max fyller 3 år! Eftersom Peter är på jobb och det är en vardag så blir det bara lite firande och något paket imorgon, resten tar vi på helgen då Peter är hemma.
  • Onsdag 19.1 Tandläkare. Inte en dag för tidigt.. Var senast då Max var typ 3 månader..
  • Torsdag 20.1 Peter kommer hem och jag ska på mitt första Marthamöte! Blev medlem före julen och ser riktigt fram emot det. En ung grupp alltså med medelåldern kring 30. (Tror jag..) Vi kommer väl främst att funderar kring vårens program den här gången.
  • Lördag 22.2 Surdegskurs i Kimito. Nu ska jag börja baka bröd på riktigt! Kan ju vara rätt praktiskt då jag ju kommer att vara hemma en tid inom kort..
  • Söndag 23.1 Max kalas!
  • Måndag 24.1 Max 3-års rådgivning
  • Onsdag 26.1 Jag ska till rådgivningen. Då vecka 18 (18+3)

Så vi har nog något att göra iallafall! Ha en skön vecka!

Kram, Lotta

3 kommentarer:

Lotta sa...

Mycket program alltså! Jag har just själv startat min första surdegsprocess. Fick en rot av en kompis och har idag "matat" den för fördta gången. JAg är usel på bakning o dyl så vi skall se vad det blr. Men fint att du går kursen, då vet jag vem jag skall fråga av när det blir problem... ;O). Grattisar åt Max. Får gravida även där gå gratis hos kommunala tandläkaren????Här får man..
Ha det så bra.

Louise sa...

Digert program ;) men en hel del roliga saker också! jag som just varit väldigt bakningstaggad skulle gärna lära mig baka surdegsbröd...har inte vågat mig på det än ;)
Det vita bordet är fint tycker jag!

Kamomilla sa...

vad roligt att du ska på brödkurs ! :) Här har det inte kommit in köpebröd på ett år minst.Mannen säger att han knappt kan äta köpebröd mera..De smakar ju inget!

Vackert i ert vardagsrum!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...