03 november 2011

Låt mig presentera..

Kaninen Herbert!

Då vi renoverade i Max rum, så byttes allt grönt ut mot blått och rött. Eftersom vi inte hade någon användning av de gröna inredningsgrejerna (bl.a. vimplar, några lådor, mattor), så gav dom vidare till min vän J. Som tack för detta, så har hon gjort en jättefin Tildakanin till mig! (eller kanske till något av barnen, men tror nog att jag uppskattar honom mest..)

IMG_5683

Jag fick själv välja tygen och valde blått för att han skulle passa in i barnrummet. Men är så förtjust i honom så han kanske får sitta i vardagsrummet eller bredvid min säng istället.. Visst är han söt!

IMG_5684Torsdag idag igen och Peter åkte på jobb. Fort har veckan gått igen, men det har varit en bra och passligt innehållsrik vecka. Igår fick jag äntligen det sista målat i sovrummet, så nu hoppas vi på lite bättre feng shui där så att Theo skulle börja sova bättre igen..

Theo blir fyra månader idag och igår var vi till rådgivningen. Och allt var bra! Han är en slank men alldeles passlig liten kille och är nu 63,4 cm lång och  väger 5935 g! Och det har han uppnått på enbart amning, vilket jag är mycket glad och nöjd över. Nu har han då uppnått den magiska åldern då man får börja ge smakportioner. Men det tänker vi vänta med tills han blir sex månader. Och då är det fingermat som gäller. Här är en rolig videosnutt som visar lite hur det kan gå till. Otroligt söt bebis dessutom! Och på inspiration M bloggen kan ni ta en titt på Theo 4 månader i sin nya body.

Om två veckor har vi just kommit till värmen! Ska bli så skönt att komma iväg lite! Inte för att här ju är speciellt kallt heller.. 9 grader var det vid nio-tiden i morse.. Och det är 3 november.. Men det stör inte mig ett dugg. Så länge det kommer lite snö till jul bara..

Ha en bra dag!

Kram, Lotta

4 kommentarer:

Kamomilla sa...

Jättefin kanin! Vad bra att du sa att det är torsdag- jag trodde på allvar att det är onsdag idag! Sådär blir det när man jobbar hemma...

Livet på Vestergård sa...

Jättesöt kanin du fick!
Härligt att få vänta på resan. Visst är det skönt att vi har en varm höst och kommer det snö till jul så är också jag nöjd :)
Kram Kicki

Monica sa...

Den är sååå söt tilda kaninen, förstår att den blev din ;)
Har själv mönstret men inte ännut fått den gjord.

Vad roligt att komma till solen nu i mörknet,vi har en så tjock dimma här på vischan nu på morgonen så jag undrar om jag hittar till jobb idag...

Ha det bra
Monica

Frida sa...

Vilken söt Tilda kanin. Tänk att Theo har blivit så gammal, tiden går fort.
Kram Frida

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...