18 januari 2012

Milda maränger

Så här blev dom. Och Max tyckte tyvärr inte speciellt mycket om dom. Det var ju typiskt.. Jag tyckte nog att dom var goda! (Fast jag egentligen inte äter sånt just nu) Men nu  vet jag att nästa gång kan jag också laga rulltårta på bara potatismjöl. Och kokosbollar. Eller popcorn. Hur kom jag inte på kokosbollar! Så tack för tipsen!

IMG_7685

Fast egentligen tycker jag det är lite dubbelmoral (för mig personligen) att ha med sig sånt här till en klubb. Är inte själv så förtjust i att Max i tiderna blev bjuden på det ena och det andra hos dagtanten fast vi sagt till flera gånger att han inte ätit något sött förut. Man tycker ju att det är föräldrarna som borde bestämma sånt.. Men nu var det så att jag hade sett någon annan komma med något på någons födelsedag.. Annars hade jag kanske aldrig frågat..

Så jag är väl kanske lika som alla andra..

Fast inte i alla frågor. Långt ifrån.

Nu är födelsedagsbarnets firande över för den här födelsedagen. Födelsedagsbarnet fick vara uppe alldeles för länge. Fick äta alldeles för ohälsosam mat. Men konstigt nog tittade han på tv mycket mindre än andra dagar.. De nya leksakerna gjorde väl sitt. Och så fick han ta sitt efterlängtade bad (fast det inte tänkte bli till någonting) och så fick vi också prata på Skype med den ena av de bästaste mostrarna i världen. . Vi fortsätter firandet då mormor och morfar kommer på lördag. Och sen fortsätter vi lite till på söndag på kalaset.

Sen blir det paus en tid. Sen kan vi börja vänta på våren. Men först ska vi vänta på att åka till Umeå. Fast den resan kommer väl ungefär samtidigt som våren. Vi kommer att åka månadsskiftet mars-april och hälsa på Maria och Simon och har redan börjat packa i huvudet. Ser så fram emot den resan.. (egentligen borde jag väl mest vänta på att vi skulle få det där värmesystemet fixat, men orkar inte tjata om det mera…)

Men just nu ser jag mest fram emot att gå och lägga mig. Fast här finns ett hus att reda upp. Igen. Hur blir det så här? Men det lär nog finnas kvar imorgon också. Och så ser jag fram emot att Peter kommer hem imorgon. Ska bli så skönt att inte behöva vara som två personer och ha 10 händer en vecka igen. Och så ser jag ännu fram emot min två timmars massage på fredag. Jag kommer att vara i himlen en stund. Underbart.

God natt!

Kram, Lotta

4 kommentarer:

Smått och gott hos Lina sa...

Låter som en bra dag :-)

Ja det där med godis åt barn är svårt. Med Matilda väntade vi rätt länge med att ge något sött, men Emil har fått äta det tidigt. Sen är ju allt relativt med vad som är länge. Men dryga 3 började hon dagis och då åt hon godsaker iaf.

Jag tycker helt klart att föräldrarnas åsikt ska respekteras och dagiset borde ha ett "osött" alternativ till de barn som inte får äta godsaker. Då får de vara med och fira men födelsedagsbarnet får bjuda på vad den (eller föräldrarna) vill.

Kram Lina

curlingmamman sa...

Dom såg jättegoda ut...kram

StrandviksVillan sa...

Funderade bara... att om det är nån med glutenintolerans så kan man väl inte använda vanliga havreflingor i kokosbollarna? Isf borde man använda särskilda.

Vecka - Vecka sa...

Ja det är sant.. men det enda dom sa var "ingen mjölk och inget mjöl".
Så, det lönar väl sig att kontrollera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...