17 januari 2012

Systemuppdatering

Tur att jag inte hoppades för mycket för apparaten. Typen som var här konstaterade att nog inget kunde göras. Han konstaterade också någonting i sin telefon med väldigt många barnförbjudna ord. Han gick ut till sin bil för att hämta något verktyg och jag gick ner i källaren just då och bytte blöja på Theo. Men det märkte ju inte han. Det riktigt osade då han stövlade in i badrummet med sina verktyg som han skulle värma under varmt vatten !!

Nå, han ursäktade sig nog. Inte för sitt språk, men för att han kom in då jag bytte blöja. Jag tyckte nog inte att det var så farligt och så blev vi mitt i allt så på samma nivå (så där som man blir med någon som sitter i samma båt, i det här fallet båten: småbarnsföräldrar) och han berättade att han hade en bebis som var en månad gammal och ett till barn som var 2,5 år. Och hans fru ville ha en till. Håhåjaja..

Då han sen avlägsnade sig och berättade domen så började han berätta alla möjliga konstiga saker som jag inte förstod ett skvatt av. Jag bad honom ringa Peter. Vilket detektivgubben gjort i ett senare skede. (Jag har för övrigt hittat ett nytt ställe till vår reservnyckel) Och nu har vi ett nytt system beställt. Ett annat märke. Och det får minsann lov att inte vara något måndagsexemplar..

IMG_7587

Ser lite suspekt ut kanske..

IMG_7586

Men Max har bara gjort ett halsband till Theo av en tygbit

Igår var vi hos J och pojkarna och råddade. Som vanligt hade Theos blöja läckt (den gör det alltid då vi är där..) och jag hade inga reservkläder med mig till honom. Tur att C är nästan i samma storlek. R blev arg på mig för att jag åt upp hans pappas mat och Max och R busade lite och började leka lugnt och snällt först då vi skulle åka.. J och jag pysslade lite med våra projekt medan småpojkarna sov. Jag kom inte så mycket framåt med mitt projekt.. Sprang bara mest omkring och yrade. Men trevligt hade vi ändå!

Idag ska vi utmana ödet och åka in till Åbo. Vi ska gå på Folkhälsans familjecafé med L och hennes P och så ska vi träffa Theos gudmor.

5 kommentarer:

Anonym sa...

R somnade sittande vid matbordet kl.18!!! Han funderade ännu på kvällen då du åt upp pappas mat :)

Kram, Jenny

Vecka - Vecka sa...

Det är ansträngande att leka med Max :-)Hoppas pappa fick någon annan mat sen.

anne sa...

Hej! Hittade hit för första gången. Trevlig blogg har du! Återkommer säkert.
Kram, Anne

Hildas hem - Sofia sa...

Vilka härliga pojkar :)

Jag önskar dig en fin dag!

Kamomilla sa...

Oj, här har det hänt grejer- med bloggnamn och utseende! Fräscht!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...