16 januari 2012

Vecka - Vecka

veclaveckavit

Låter det som en blogg du skulle läsa?

Det hoppas jag, för fr.o.m nu heter den här bloggen så. Lottaspace var någonting jag drog ur hatten för många år sen. (Ja, den här bloggen har funnits sen den 4.8.2006) Idag känns det namnet lite löjligt. Har gjort det en tid.. Först tänkte jag att jag skulle göra en ny blogg. Gjorde det också, men beslöt ändå för att stanna kvar här, men byta namn. Det är ju här alla inlägg finns (även om man väl ska kunna flytta dom..) och här kan man se utvecklingen.

De flesta av er som läser och kommenterar här är själv inredningsbloggare. Vilket är väldigt roligt! Och jag är mycket tacksam att ni orkat stanna kvar fast bloggen ändrat stil ganska mycket på sistone. Men jag hoppas att också lite nya läsare kanske ska hitta hit. Hur nu det ska gå till..Tips mottages med öppna armar.

Vecka – Vecka. Det är ganska mycket det den här bloggen går ut på. Veckorna jag är ensam med barnen och veckorna Peter är hemma. Inte något extremt eller ovanligt, men ändå en lite annan vardag än vad många har. Skulle jag ha bytt namn för något år sen hade namnet troligen haft med inredning att göra. Eller vitt. Och det är bra det med, men det finns så många sådana bloggar..

Så jag fortsätter så här nu. Välkommen. Stig in. Ta dig en rundtur. Hoppas jag kan hålla ditt intresse en stund. Inspirera dig. Eller få dig att känna igen dig. Eller surfa vidare. Du väljer själv.

6 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Det blir nog ett bra namn :) Bra att du inte bytte adress ändå!

Ett sätt att få nya besökare är förstås att du själv kommenterar hos andra bloggerskor som skriver om samma ämnen.

Ha en bra vecka!

Hemma hos Ingeborg sa...

Bra namn... det beskriver ditt/ert liv så bra just nu! A-C har rätt , att kommentera inne hos andra ger resultat likaså om du ornar utlottningar på bloggen. Har själv den senaste tiden haft möjlighet till några och märkt hur många nya läsare och besökare jag fått. Håller tummarna ang elen i ert hus ! Aj jo, huset ni kikat på och hoppas få köpa verkar ljuvligt!
Kram

Anonym sa...

Hej! Namnet passar bra till din blogg. Jag är oxå en inrednings intresserad småbarnsmamma som tycker om att läsa bloggar som handlar om både inredning och familjeliv. Din blogg är inspirerande och intressant! Fortsätt i samma stil:-)
Kram Camilla

Petra sa...

Jag gillar det nya namnet! Och layouten, fint jobbat! :) Kram syster!

Så Vitt Jag Vet sa...

Tycker att ditt nya bloggutseende är fräscht och namnet beskrivande... Det här för dej långt , du skriver så ledigt...
Kraam
Sanne

Vecka - Vecka sa...

Camilla: Tack för att du tycker det och skriver det! Det värmer! Jag ska fortsätta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...