20 februari 2012

Det går framåt

IMG_8647IMG_8664

Taket före målningen – Och efter första målningen

IMG_8651

“Dagens outfit”. Jag målar springorna.

IMG_8658

Snart första varvet klart

IMG_8667

Och Max orkar hitta på nya lekar.

IMG_8666

Och gömmer sig för kameran

423439_10150684091096613_663016612_11292920_1926493168_n

Lite tapet uppe på väggen.

Lite längre än så här kom vi t.o.m. igår. Vi fick upp en stor del av utjämningstapeten och golvet  färdig nåtat. (Och de va så fruktansvärt jobbigt i slutet så vi tänkte bli tokiga..) Idag har vi tänkt att vi ska vi tapetsera klart och måla taket en sista gång . Om vi är riktigt snabba så kanske vi får upp någon list också..

Det är mycket att göra, men konstigt nog så störs jag inte så mycket av röran. Tycker att det här är riktigt roligt för det mesta! (Så jag nästan inte vill att det ska bli klart..) Okej,kanske lite överdrift..

Väntar mest på att golvet ska slipas, för då kommer man att se nästan hur det blir då det blir färdigt. Och så väntar jag på att få måla den turkosa väggen i det blivande sovrummet/syrummet.. Färgen ser verkligen läcker ut!

Nä, nu ska jag inte sitta här och svamla utan börja jobba istället. Återkommer!

4 kommentarer:

Så Vitt Jag Vet sa...

Vad ni är effektiva.. Ser ut som om Max skulle trivas med att det händer runt honom... Kommer ihåg egen son.. Han var i dagvård hos väninnan och han undrade när hon skulle börja göra något... Min väninna tyckte att hon hela tiden höll på något men vår L tyckte att man bara gjorde något då man sydde... Jag höll på att sy mycket på den tiden... :)
Ha en bra dag !
Kraam
Sanne

Livet på Vestergård sa...

Så flitiga ni är. Jag hoppas att vi kommer i gång med färg och penslar nästa vecka när vi är lediga :)
Kram Kicki

Hemma hos Ingeborg sa...

Oj vad duktiga ni är . Tur att ni har en så snäll 4-åring... och påhittig. Skall bli så kul att se slutresultatet . Ha en skön vecka. Jag jobbar trots att de andra i familjen sportar...(framför datorerna antar jag )

Kamomilla sa...

Ni är hurja ni! Så mycket energi trots att ni varit sjuka nyss- och så snabb takt trots två små barn i huset. Jag är imponerad! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...