24 februari 2012

En jumppasal vi har

Nu har jag bestämt mig för att nu tänker jag inte slipa mera! Kanske finns några skavanker på sina ställen, men det får lov att vara. Och kommer någon “som vet” och berättar hur vi borde ha gjort så får den med mig att göra..

IMG_8856

Och det där i vänstra hörnet räknas inte till skavankerna. Där ska det komma någon slags skydd framför brasan. Kändes lite onödigt att slipa helt rent där. Och här ser man också in i det nya rummet. Där hela golvet är kvar att slipa.. pust..

IMG_8857

Nåtningen hade ju som  väntat släppt/gjorts dåligt på sina ställen. Det är kvällens projekt.. Jag har tejpat färdigt, så man inte behöver slipa igen. Finns en del såna här hål längs med golvet.. Det blir fredagsmys med nåtning ikväll för mig..

IMG_8883

Och rummet förvandlades till en jumppasal och Max har hoppat och sprungit omkring! Går bra än så länge.

IMG_8904

Och Theo har krupit omkring.

IMG_8928

Och vi har legat på golvet och tagit tokiga foton.

IMG_8938

På eftermiddagen ska vi fly fältet och åka in till Åbo och ha en träff hos Lotta. Ska bli riktigt trevligt att komma ut och träffa lite folk!

Igår åkte vi också iväg en stund. Egentligen skulle vi bara köpa nya kura/regnbyxor till Max, eftersom de han har läcker. Och det är ju lite sånt väder nu att det behövs.. Ett par tossor till jumppan har han också varit utan. Men på vägen till Tarjoustalo frågade jag Max om han ville gå på loppis. Det ville han. Så vi gick på loppis först och fyndade. Två tröjor till mig. En collegejacka och en blus till Max. Sparkbyxor och ylledräkt till Theo. En speldosa, en tavla och en dinosaurie till Max. Och en pepparkvarn. Åhå.. I Tarjoustalo fastnade det (förutom tossor och byxor) en ny badrock till Max, en mapp till legobeskrivningarna, tandborste till Theo, spännen och hårband till mitt växande hår och en flaskborste. Flera saker som vi borde ha köpt för länge sen..

Och jag som inte skulle ha en enda sak mera in i detta huset innan den här renoveringen är klar.. SÅ kan det gå..

Trevligt veckoslut!

Kram, Lotta

4 kommentarer:

Petra sa...

Åh vad snyggt det blir! Kan inte vänta på att få komma och titta på riktigt! Nu har verkligen gjort ett bra jobb, men kan förstå att det börjar kännas lite slött nu, men resultatet blir ju bara så underbart fint! Och vad kul med en egen jumppa- och krypsal :D

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Kanonfint! Det blir bra det där du Lotta! Härliga bilder på er:)

Kram Annica

Livet på Vestergård sa...

Härliga foton ni tagit :)
Ni kommer att få jättefint golv!
Kram Kicki

Helena, Craft and Creativity sa...

Vilka fina bilder du tar! Vad spännande med era renoveringsprojekt. :) Det ser bra ut, tycker jag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...