06 februari 2012

Tapetsering

Det går framåt! Idag fick vi äntligen vårt värmesystem att fungera! Vågar inte ännu tro det riktigt, men bli lika förvånad varje gång jag stöter till elementet och det inte är iskallt! Golven i källaren är ännu kalla, det tar ganska länge innan betongen blir uppvärmd. Men allt borde fungera som det skall, och den nya apparaten verkar mycket enklare och har inte så många knappar.. Så nu håller vi tummarna hårt att allt kommer att fungera som det ska nu!

IMG_8459

Medan installatörerna arbetade i källaren så började vi tapetsera det nya rummet. Vi valde en utjämningstapet den här gången som ska målas sen. Det gick väldigt bra och enkelt på de nya gipsskivorna, men då vi kom till den gamla tapeten, en sån där bubblig sort, så hölls inte tapeten alls där.. Så vi fick börja riva ner de gamla tapeterna. Nu åkte Peter iväg och träffade en gammal arbetskamrat, så vi fortsätter imorgon. Imorgon ska vi också sätta upp taklister och troligtvis nåta golvet.

IMG_8461

IMG_8456     IMG_8470

                    FÖRE                                                              EFTER

IMG_8467Och Max har varit med igen och hjälpt till att sätta tapetklister på väggen. Fina bilder har han ritat på väggen också.

2 kommentarer:

Hemma hos Ingeborg sa...

SPÄNNANDE ATT FÖLJA MED HUR DET GÅR FRAMÅT. SKÖNT ATT VÄRMEN NU TAR FART OCH NI FÅR NJUTA AV VARMA GOLV OCH BATTERIER.

Villa Björkenäs Backen sa...

Hej !

Här är det också så kallt ...brrr
jag längtar tills vi blir klara med renoveringeng...

Vilken mysig blogg du har.
Så fint det blir !

Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...