19 april 2012

Blått är flått

Speciellt till våren och sommaren får jag lust på blått, vitt och jeans. Som ni säkert förstått redan så köper jag dom flesta kläder på loppis, men man hittar inte alltid allting.. Några plagg från Ellos har jag nu klickat hem. Så har jag lite hängslen med spets i tankarna också.. Jeansen var tyvärr för stora, men gillade dom ändå så mycket så jag skickade tillbaka dom och beställde ett par i mindre storlek.

blåttärflott

Bilderna till collaget är lånade med tillstånd från Ellos

Så var det torsdag igen. Men vi har redan varit “ensamma” en dag då Peter måste jobba in dagen han kom hem tidigare då vi åkte till Sverige. Har verkligen inte haft tid för bloggen just nu, har så mycket på gång med inspiration M. Mycket beställningar på gång (inte alls för mycket, tar gärna emot fler!) Och idag bytte jag ut min overlock mot en bättre. Ja, jag hoppas iallafall att den är bättre. Det är en äldre Singer och den verkade riktigt bra!

Jag ska nog berätta vad det jag visade i förra inlägget ska bli, men behöver skaffa några detaljer ännu, och det ska jag göra nästa tisdag då vi ska åka till Åbo igen. Så ni får vänta till dess..

För övrigt så var det idag fyra år sedan Max döptes. Max Felix Alexander. Tänk så fort tiden gått!

Men nu ska jag inte sitta här mera och svamla utan gå och bli vän med min nya symaskin!

Kram, Lotta

1 kommentar:

Linda sa...

Hej på dej! Hittade hit via Finlandssvenska inredningsbloggar, och tänkte jag skulle lämna ett spår! Vilken trevlig blogg du har! Här kommer jag nog att kika in flera gånger!

Kram Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...