10 april 2012

Sov som Pippi

Ja, kanske inte med skorna på och fötterna på huvudkudden, men i pippimönstrade lakan iallafall! Det kommer mina söner att få göra snart! Eller om några år kanske.. Ännu använder ingen av dom normalstort täcke. Men antar att Theo får ta över Max täcke i höst, och då får Max ett vanligt täcke. Kunde helt enkelt inte motstå dessa då jag såg dom, då det här mönstret hör till mina favoriter. Färgerna är ju också de rätta för barnens rum som går i blått och rött. Som vanligt så fick man ju lite rabatt på Ellos, så det blev inte så fruktansvärt dyrt.. Men lakan är rätt dyra. Nu hoppas jag på bra kvalitet också.

86-1121

Bild lånad med tillstånd från Ellos.

Vardag igen. Tidig väckning för vår del då Theo vaknade lite över klockan sex.. Idag får vi besök av Jenny och barnen, men före det ska jag försöka komma vidare på Lastenvaate Oulaava beställningen. Igår fick jag färdigt sex stycken t-skjortor på en halv timme. Det är det som är roligt med att massproducera. Fick med mig min mammas gamla symaskin från Ekenäs och den är så bra och snäll!

Så har jag ju också haft lite växthusaffärer under påsken, och fått tag på både fönster och tegelstenar till vårt blivande växthus! Helt gratis egentligen, men ska ge t-skjortor till familjen vi får fönstren av (till barnen) och en flaska vin till dom som skänker tegelstenarna. Bra affär tycker jag! Googlar “växthus av gamla fönster” och blir så inspirerad och ivrig!

Ha en bra dag!

Kram, Lotta

1 kommentar:

Livet på Vestergård sa...

Söta lakan!
Så roligt att ha växthusprojekt på gång. Jag hoppas att vi någon gång får tid att göra allvar av våra växthusplaner. Just nu är det så många andra projekt som måste få gå före. Ideér och projekt finns ju hur många som helst :)
Kram Kicki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...