25 april 2012

Vanish

Idag fick jag mitt Buzzador paket! (Klicka på länken för att läsa mera om Buzzador) Och vilket paket sen! Så nu ska det tvättas! Har 10 förpackningar att  dela ut, och kommer nog inte att posta den här gången.. Men tror nog att dom tar slut rätt fort.. Och ni som vill komma och testa tvättmedlet är välkomna hit! Tänker inte tvätta all er tvätt, men något enstaka plagg går nog bra..

IMG_0212IMG_0213IMG_0214IMG_0217

Här ser ni en fläck som ska testas på.

IMG_0215

Den här lilla filuren har jag mycket gott att “buzza” om! inspiration M T-skjortan blev genast en favorit. “Tää on hieno!” berättade Max till klubbtanten i morse. Och det var ju bra att han tyckte det, för jag hade glömt bort att det var vappfest idag och att man skulle klä ut sig..

Härligt vårväder idag! Ha en bra fortsättning på dagen!

Kram, Lotta

3 kommentarer:

loppan sa...

Vautsi vau va mycke grejor! Kan nog va bra me lite vanish kan ja tänka mig ;-)

Hemma hos Ingeborg sa...

Kul, jag var med i samma kampanj förr året och har ännu kavr av medlen... de är ju superdyra i affären så detta är en värdefullt paket... Hopaps du gillar dem. JAg älskar sprayen för soffor och mattor. Så fort jag får en chokofläck el dyl (händer ofta;) på vita soffan sprayar jag genast på det och torkar med en våt trasa och allt försvinner.... super...

Kamomilla sa...

Jaggg har testat vanish och det funkar nog ganska bra, bara man gluggar lite grann försiktigt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...