21 juni 2012

Beige

Jag har en del såna där halvfärdiga projekt som ofta inte sist och slutligen tar länge att göra färdiga. De här projekten var sådana. Dom blev klara en morgon då Theo beslutat sig för att vakna klockan sex och inte somna om..

Först ut är hiss/rull gardinerna av beige linnetyg i vardagsrummet. Dom var nog  färdiga i sig, men hade inga ordentliga band. Jag hade knutit lite spets runt.. Helt fint det också, men spetsarna var alla olika.. Vi hade en gång ett beige lakan som vi använt så mycket att det blivit hål i det.. Det rev jag till trasor och knöt runt gardinerna. Har helt medvetet valt att inte ha fastsydda band så att man lätt kan byta. Och inte är det här några ordentliga band heller. Men tycker det är lite fint då det är lite slarvigt..

IMG_1870

 

Det blev en del slarvor kvar, och dom virade jag runt en lampskärm. Den här hade en vit lampkjol med spets tidigare. Nu verkar det ju som att jag tröttnat på spets, och det har jag ju egentligen inte alls.. Och det är ju tur att man kan byta.

 

IMG_1869

 

Det är ju tur att det inte syns på fönstren hur smutsiga dom är.. för ca ett år sen stod jag och mamma och tvättade dom, i hopp om att Theo skulle får för sig att komma och hjälpa till.. Men han väntade ännu några dagar.

IMG_1868

 

Idag kommer Peter hem igen efter en tung arbetsvecka. Folk åker mycket båt och äter mycket just nu.. På tal om att äta, så  bestämde jag mig på måndagen att köra lite LCHF efter en paus. Ja, inte har jag nu aldrig varit speciellt strikt, men nu på senare tid så har det helt enkelt blivit för mycket av det “goda”. Jag mår inte bra av sånt helt enkelt och blir så trött och matt. Nu har jag all energi i världen! Jag springer ju omkring som en tok och tvättar mattor, städar, sorterar, syr, lagar mat, tar hand om barnen såklart och nu bloggar jag dessutom! (Skulle jag sen ännu orka/ta mig tid att kommentera hos er andra så hade det väl varit ännu bättre..) Det ni! Jag önskar att jag för mitt eget bästa skulle kunna hålla det så här nu. För så här mår jag som bäst! Slut tjatat om det (även om jag kunde tjata om det hur länge som helst..)

Och trevlig midsommar också! Om jag inte hinner in här före det..

Ha en bra dag!

Kram, Lotta

3 kommentarer:

Smått och gott hos Lina sa...

Fint!
Vilken båt är det Peter jobbar på? Va roligt det låter att folk äter mycket :-) Även om jag också hör till dom :-)

Trevlig midsommar!

alegni sa...

Trevlig midsommar till er också. Skönt att ni får hem pappsingen.

StrandviksVillan sa...

Halvfärdiga projekt är jag specialist på ;)

Trevlig midsommar till er och kul att ni alla får vara samlade över midsommar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...