09 juni 2012

En annorlunda dag

Det här blogginlägget skulle väl egentligen ha haft namnet “bloggträff i Borgå” eller någonting sådant. Men det blev ingen bloggträff för min del.. Igår kväll började Theo snora och fick inte tag på sömnen och i morse rann det snor från honom.. Så det blev att tänka om. Peter hade klassträff och jag tyckte att det kändes bättre att jag blev hemma med Theo, och han fick åka och träffa gamla klasskompisar. Max blev ju jätte besviken då han inte skulle få åka till mommo.. Men det löste vi på det sättet att Peter tog med sig Max och lämnade av honom till mommo i Ekenäs och åkte själv vidare till Hangö. Så jag har varit ensam med Theo och det har faktiskt varit en riktigt skön dag. Regnat har det ju gjort också, så jag har med gott samvete kunnat stanna inne och greja. Fick lite städat t.o.m. och är helt överraskad över att det ser ut på samma sätt nu, som det gjorde då jag städat. Inga leksaker längs golven.. Imorgon kommer stora pojkarna hem och då ska vi åka och hämta en säng som jag fyndat. Mer om den sen..

Jag ska som hastigast också förklara min inställning till loppiset tidigare i veckan.. Det var nu alltså så att försäljningen gick väldigt dåligt.. Men inte så konstigt eftersom det aldrig var några människor där då jag var där.. Men jag sörjer inte mera, för jag hittade en så fin kastrull, och hade där gått mycket människor så hade den säkert sålts tidigare.. 7€ ville dom ha. Den ska vi koka nypotatis i (på gasplattan vi skaffade i vintras då vi hade elavbrott).

IMG_1593IMG_1592IMG_1594

Klockan bakom har inte ramlat ner, utan inte ännu kommit upp.. Det är ett gammalt lock. Ett projekt som aldrig tycks bli klart… Vedspisen njuter jag av att titta på varje dag och idag har det varit så ruggigt så jag hade t.o.m. några ljus tända en stund.

Nu har Theo redan somnat (oj så fort det gick med läggning med bara ett barn!) så jag ska inte sitta här och svamla utan försöka sy lite. Trevlig kväll!

Kram, Lotta

5 kommentarer:

lotta sa...

Fin panna du hittade på loppisen! Ha en fin helg! Kram Lotta

Så Vitt Jag Vet sa...

Nå kastrullen var verkligen fin.... Så det har regnat hos dej.. Vi klarade oss utan regn i Borgå, men nu regnar det här ute på Sandön...
Nästa gång är du med på bloggträff... Kommer du ihåg att vi båda konstarerade då vi senast sågs på bloggträffen att familjen går alltid först...
Krya på er !
Kraam
Sanne

Livet på Sjögård sa...

Vad tråkigt att lillen är flunssig, hade varit skoj att träffas men det kommer säkert flere gånger :)
Och inget ontmed att få mycket gjort hemma, det kan oxo vara riktigt skönt att få pynja (relativt) ostört...
NU har det kommit regn och rusk till oss, hoppas det klarnar upp tills imårån.
En skön fortsättning på kvällen!

Louise sa...

Tråkigt med flunssa o inhiberad träff men så är det bara ibland.... Kanske vi kan vara med nästa gång :) Fin kastrull!

Pia sa...

Vilken söt kastrull! God fortsättning på juniveckan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...