20 juni 2012

Tvättdag

Idag har hittills varit en riktig tvättdag! Då Theo skulle sova sin första dagssömn, lassade jag några mattor på vagnen och traskade iväg till mattvätten. Max cyklade. Kallt och blött var det. Men nu har vi tre (finns många kvar ännu..) mattor på tork. Den blåvitrandiga var dessvärre för tjock i fållarna för att få igenom mangeln.. så får se om den någonsin torkar. Och mina händer svider. Men det är härligt att tvätta mattor. Sommarkänsla på högsta nivå. Och Theo sov snällt i vagnen hela tiden.

mattamaxmatta2mattvättmattatvätt

Så blev det lakantvätt och byte också. Får se vad man mera hittar på idag.. Ja, sy ska jag göra såklart. Går knappt en hemmadag då jag inte gör det mera.. Fick också mina tyger lite organiserade igår och imorse, så nu är det roligare igen. Bästa sättet att hänga med i vad jag håller på med är att följa inspiration M på facebook.

 

Idag då vi tog oss hem från mattvätten hade vi följande “diskussion”:

 

Max: Mamma jag VILL att vi ska gå till loppisen nu! (loppisen är numera en antikaffär här i byn som har jättedyra grejer, men där finns en rolig farbror som alltid brukar ge en “liikelahja” till Max och det brukar vara en liten bil..)

Jag: Nej, vi går inte dit nu. Min blus är våt och det är kallt. Dessutom ska vi snart äta lunch.

Max: Då blir det inget mera syende för dig idag!

Ha en bra dag!

Kram, Lotta

1 kommentar:

Livet på Vestergård sa...

Känner riktigt hur gott det doftar av nytvättade mattor!
Ha en fin midsommar.
Kram Kicki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...