01 juli 2012

Milda meloner

Ja, nog har vi grälat en del idag också och tv:n är fortfarande i garderoben (och  det är riktigt skönt faktiskt..) men vi har också varit glada och snälla. Och ätit melon. Och lagat melonsmoothie. Blev ju nästan som glass det tyckte vi. För den var så kall.

IMG_2170IMG_2173IMG_2169

Och så har vi städat i källaren. Och det känns som en början att få ordning på resten. Där har varit ett hörn med en massa onödigt grejs. Nu kommer man in i skåpet igen! Och så upptäckte jag att där fanns en massa grejer som borde manglas och strykas. Om man nu ska orka.. Det är en evighetsmaskin. Man har ordnat upp i ett  hörn och så har någon stökat till nästa. Någon kan vara vem som helst av oss.. (Det här är kanske den största orsaken till att jag ibland tänker att det skulle vara skönt att börja jobba igen.. att huset skulle se ut som man lämnade det på morgonen då man kommer hem.. Men inte en tillräckligt stor orsak dock..)

Nu avslutar jag den här veckan efter en evighetslång läggning.. Theo ville inte alls somna och från kvällsmål tills han  suckade djupt och somnade tog det lite på tre timmar.. suck.. Max däremot somnade som en stock.

Ny vecka i morgon. Vi åker till Ekenäs/Landet och firar Theos 1-års dag!

Kram, Lotta

2 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Så fina bilder på Max. Är ju fullt upp när barnen är små, men den tiden går så fort. Den äldsta är på väg att flytta här, det känns också så konstigt då jag tycker att han precis började skolan.
Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Hem och Lycka sa...

Det där plockandet kan man bli galen på emellanåt, det tar ju aldrig slut! kram Mia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...