06 februari 2013

Dörrar som öppnas

Plötsligt märkte jag att jag har haft en himla massa besökare här på bloggen. Himla massa för mig alltså. Det är ju en av orsakerna till att jag stundvis har tänkt sluta blogga.. För här läser ju ändå ingen (förutom ni trogna läsare som kommer om och om igen) Men kanske det kan bli en ändring på det? Vad får dig att stanna och återkomma till en blogg?

Det finns tre orsaker till detta plötsligt stigande besökarantal. Dels har ju Camilla länkat till mig, tack för det! Och så fanns bloggadressen med i Est-Elle. Och precis just märkte jag också att Eva länkat till mig då hon skriver om att anpassa sig då pappan varit borta en längre tid. (Något jag också kunde skriva mycket mera om..) Känner ju mig lite stolt att två stora finlandssvenska bloggar länkat till lilla mig. Tack!

Lite nervös också faktiskt för att vara riktigt ärlig.

IMG_6229

Vad ska jag visa till er då tänker jag. Om ni nu alls har velat att stanna kvar här en stund. Tja, kanske ett dörrhandtag tänker jag. Lite symboliskt väljer jag att tänka. En dörr som öppnas. Kanske. En gammal trådrulle har fått bli ett dörrhandtag till ett skåp i syrummet.

För övrigt så är jag fruktansvärt trött idag efter en jobbig natt med bl.a. växtvärk och en massa funderingar. Stackars Max har riktigt jobbigt då han har dom här nätterna, det kommer flera gånger under en natt och han har så ont så han gråter och vi försöker halvsovande hjälpa med värmedyna och massage. På morgonen ser man nästan hur han har vuxit några cm.

Kram, Lotta

4 kommentarer:

Petra sa...

Vad roligt med fler besökare! Jag har också länkat till dig på min blogg :)

Kamomilla sa...

Härligt med många besök- vore kul med fler kommentarer också.

Anonym sa...

Jag hittade hit via Evas blogg :)

Vecka - Vecka sa...

Tack för att du orkade kommentera och hoppas du vill komma igen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...