10 mars 2013

Dom första pärlorna

Igår hade vi besök och fick en papperspåse med tre krukor med en av mina favoritblommor. Pärlhyacinter! Har inte ännu hunnit skaffa några, så det var riktigt välkommet! Tack!

 IMG_7327  IMG_7326IMG_7322  IMG_7317

Har plockat in lite äppelkvistar, och stack ner dom runt en av pärlhyacinten. Har haft dom inne redan några veckor, och nu först börjar dom slå ut.. Och termometern visar tydligt på att våren lyser med sin frånvaro.. Brrrr..Skönt att solen värmer på dagarna iallafall..

Har rätt mycket i görningen nu gällande inspiration M, (en av orsakerna till att här varit lite tyst) mer om det lite senare bara jag hunnit organisera mig lite..

Dagarna går på och jag funderar på om jag har för många intressen.. hinner ju knappt med det jag vill (och allt det jag måste) och då är jag ju “bara” hemma hela tiden.. Nu har jag också meddelat att jag börjar jobba igen den 1.8 och vi har lämnat in dagvårdsansökningarna för barnen. Verkligheten kommer närmare för var dag som går..

Men jag försöker leva i nuet och njuta så mycket det bara går! Ha en skön solig dag!

Kram, Lotta

2 kommentarer:

Petra Erickson sa...

Vad fina bilder! Och fint med blomma!

loppan sa...

aj, men roligt att du oxå börjar jobba då. D känns lite tudelat d hela, åtm för mig. Vill börja jobba men e väl lite rädd för rumban o stöket. Nu går d ju bra sen, bara man kommer in i d. Ja älskar oxå pärlhyacinther.Minns att vi hade såna vid ena väggen i mitt barndomshem. Dom e så fina.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...