16 mars 2013

Lördag!

Efter en skön sovmorgon och god frukost packade vi iväg oss och åkte på loppis. Det blev den där samma som vi var till för ca en månad sen. Inte riktigt lika många fynd denna gång, men fyndet jag gjorde var desto bättre!

För 10 € blev den fina lådan/brickan vår! Det är väl egentligen en förvaringslåda, och det står “Savopak Oy” på den på ena sidan. På andra sidan står det “Sokle 1937”. Vad det är vet jag inte, men Savopak är iallafall en firma som tillverkar fanerlådor och förvaring.

 IMG_7366 IMG_7342  IMG_7347  IMG_7348  IMG_7343 

Just nu passar lådan bra att ha här på pallen i vardagsrummet. Då det blir sommar ska vi bära ut frukosten på altanen och ha den som bricka. Riktigt nöjd faktiskt! Så bytte vi matta igen. Den röda gamla äkta mattan är på semester nu. Kommer säkert fram sen på hösten igen. Vi hade en helvit större bomullsmatta här en vecka, men den blev så skrynklig och ihopskruttad och allt skräp syntes genast på den.. Den här mattan är från H&M Home (men köpt på loppis) har varit i källaren, men passade perfekt här. Bra att den är lite mindre och går lätt att damma av då den blir dammig. Dessutom gör den att pallen och soffan passar bättre ihop fast dom inte är samma färg.

Utan att ha planerat det, så fick vi huset städat med gemensamma krafter. Går nästan bäst så. Att inte ha planerat städningen alltså. Då går det oftast av bara farten.. Nu vankas det snart lördagsmiddag och en till mysig kväll.

Ha det bra!

Kram, Lotta

1 kommentar:

Gunilla sa...

Fin låda! om jag inte minns fel så var Sokle ett bageri...har också en sån låda nånstans, måste söka fram den:)
Ha en skön helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...