28 maj 2013

Bland maskrosorna

Maskrosor räknas väl till ogräs, men jag tycker att eftersom dom blommar så kort tid, så stör dom nu inte så mycket egentligen. Dom vi har på gräsmattan klipptes bort vid första gräsklippningen, och dom som växer vid vägkanten är ju egentligen ganska fina på långt håll iallafall. Max och jag hade kameran med på en promenad och tog lite bilder. Dom som är på mig ensam har Max tagit helt själv. :-)

IMG_9244  IMG_9247IMG_9248  IMG_9255IMG_9265IMG_9256  IMG_9258

Veckan började trögt igår.. Verkligen måndagskänsla. Tappade lite lusten på allt, då vi insåg att vi nog troligtvis inte kommer att få huset målat den här sommaren heller.. Vi kom ju på det här så sent, och då vi skulle lämna in anmälningen igår, så fick vi veta att det är flera veckors kö.. Och vad jag nu förstått så borde man måla hus i maj/juni p.g.a. luftfuktigheten. Vi får se hur det går. Inte är det ju något som hindrar att vi börjar på en sida och tar dom andra nästa år. Om nu lovet kommer i tid alltså.

Projektlösa lär vi ju inte vara ändå. Just nu har vi rörmokare här och fixar i badrummet. Jag hoppas att dom får det klart idag så att duschen går att använda. Sen ska det sista ju fixas på växthuset och sen är det ju alltid en massa små projekt. Så ska vi ju åka till Prag också i början av juni och i början av juli ska vi till Sverige på bröllop. Och den 6.8 börjar jag jobba igen.

Så kanske helt ok ändå om det inte blir husmålning i sommar. Så man hinner ta det lite lugnt också..

Ha en fin vecka!

Kram, Lotta

4 kommentarer:

Petra Erickson sa...

Vilka fina och somriga bilder!

Anonym sa...

karen millen dresses I had to request this when I came back to get the glasses. louisvuittonpurse1.webnode.jp

Ninette sa...

Vilka härliga somriga bilder! Duktig fotografunge du har också!

Hemma hos Ingeborg sa...

Härliga bilder..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...