12 augusti 2014

Hej, minns ni mej?

Jaa.. vad ska jag säga? Det har gått alldeles för länge sen jag tittade in här. Bloggen har lite blivit som en bortglömd vän. Någon som i vardagslunken lätt glöms bort mellan tvätthögar, renoveringar, barn, jobb och vardag. Fyra månader. Kan inte minnas att jag haft en så lång bloggpaus någonsin..

 

IMG_4780

Det har hänt en del här hemma både på insidan och utsidan.

 

Inte vet jag om detta plötsliga blogginfall kommer att leda till en återuppståndelse av bloggen, men en får se.

Men jag tänkte att jag kanske kan få be om er hjälp? (Om det nu är någon som kommer ihåg mig mera..) Vad vill ni att jag ska skriva om? Vad vill ni se bilder på? Vad skulle inspirera er att komma tillbaka? Kanske är det här ett rop ut i tomma intet, men det kan jag ju inte veta om jag inte frågar.

IMG_4791

Praktiskt med tygblommor.. dom vissnar inte..

 

Så, nu hoppas jag att detta är början på något nytt. Som att skolorna har startat idag. Vi väntar ännu ett år med den rumban, men provsmakar på skollivet med ett förskolebarn i huset. Hur gick tiden så fort?

IMG_4795

Bästa doftljuset från Lagerhaus och ett X som jag målat med kopparfärg. Gillar det mycket mera så. Tidigare var det vitt och slitet. Men shabby chic existerar inte mera i detta hus. Jo, nog har vi det lite shabby och rätt chict men inte i kombination :-)

 

Hoppas ni vill komma tillbaka. Jag har saknat bloggen men haft annat att fokusera på. Men jag hoppas att jag orkar och hinner ge bloggen lite mera uppmärksamhet nu.

IMG_4803 IMG_4802

Och barnen. Dom växer och blir så stora.

 

Hoppas vi “ses” snart igen!

Kram, Lotta

5 kommentarer:

Kamomilla sa...

Visa gärna mer av ert nya fina kök!!

Tinis vita hem sa...

Roligt att ha dig tillbaka! Jag vill gärna se vad ni sysslat med både innanför och utanför huset.
Min inredningsstil har också ändrat lite och jag har blandat in nya trender med det vita och lantliga. En riktig stilmix är det hemma hos mig nu, men jag gillar det :)
kram Tini

alegningela sa...

Välkommen tillbaka efter bloggvilan! Fortsätt i samma anda som tidigare, jag gillar blandningen av familjeliv, renovering och inredning.

Hemma hos Ingeborg sa...

Kul att höra ifrån dig. Lider just nu av torka jag med pga nya arbetsturer som jag inte vant mej vid. Är trött och får inte något gjort om kvällarna. Skulle gärna se /höra om renoveringen både inomhus och verandan som är under arbete. Hoppas M trivs i förskolan.

Anonym sa...

Hej Lotta!

Jag läser gärna din blogg och det spelar inte så stor roll om vad du skriver. Familjeliv, inredning, loppis, mat, trädgård mm. Allt duger!

Hälsa barnen och jättetrevligt att bloggen är tillbaks! Färgen på huset kommer att bli jättefin, likaså gilla jag tapeten som du hade på bilden med en byrå och happy lights :)

Mvh, Titi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...