13 december 2007

Pepparkakshus

Den här dagen har liksom aldrig riktigt kommit igång.. Trots lucia.. Vi sov jätte länge i morse. Eller sov och sov. Jag sov så dåligt inatt. Åt alldeles för sent, så det kändes som om jag hade mat ända upp i halsen, och inte hittade jag någon bekväm ställning heller, och ont i korsryggen hade jag. Kanske de där graviditetskrämporna börjar komma nu ändå.. På tal om det, så var vi på besök till Tyks och förlossningsavdelningen igår. Känns mycket mera verkligt nu! Och jag blev så förvånad över hur tyst och lugnt där var! Man har väl sett för mycket på sjukhusserier kanske.. Vi tog tid också hur länge det tar att köra dit. Ca 15 minuter. Så månne man inte klarar sig!

Amaryllisen har slagit ut nu, och är så vacker! Jag är riktigt stolt över min första amaryllis!Då jag äntligen fått kläder på mig vid 15-tiden... tänkte vi baka lussebullar luciadagen till ära. Men vi hade förstås ingen jäst, så det får bli tills imorgon. Men pepparkakor blev det! Och inte vilka som helst, utan delar till Muminhuset! Hittills är delarna bara gräddade, men det kommer att bli så fint!


Imorgon ska vi till rådgivningen, och så kommer Ylva från Folkhälsan och intervjuar oss. Det är någon undersökning om folk som ska bli föräldrar. Ska bli spännande vad hon har för frågor!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...