09 december 2007

Söndag

Så har då en söndag nästan gått till sitt slut! Blev rätt sent igår med julkortspysslandet hos Micci. Fick iallafall en stor del av julkorten gjorda. Blev introducerad till embossing med stämplar, vilket var jätte roligt! Har länge tänkt pröva på! Här är ett kort som jag gjorde till presenten som vi hade med som inflyttningspresent (en pajform och en handvisp som paret faktiskt inte ägde, men det hade jag ju förstås tagit reda på innan..) Myggan fick också en julklapp av Micci, som mamman förstås fick öppna på plats och ställe! Pytteliten body! Såå fin! Tack Micci!
Min amaryllis som jag skaffade för två veckor sedan, börjar slå ut! Hoppas att vi hinner njuta av den innan jul, eftersom vi ju inte är hemma på julen. Tyvärr blev bilden lite suddig..I myggans rum har det pysslats idag! Jag målade spjälsängen på förmiddagen en sista gång på de ställen där de behövdes. Lite onödigt i efterhand märkte jag, eftersom spjälskyddet ändå täckte in bilden.. Men nu är det gjort! Jag måste "testbädda", kunde inte hålla mig.. Allt ska ännu tvättas och strykas, men visst blev det fint! Bara bebisen som fattas! Lakanen fick jag i moderskapsförpackninen, filten hittade jag på Emmaus för en månad sedan. Spjälskyddet är från Ikea. Mjukdjuren är båda från mamas&papas. Kaninen fick jag ju från jobbet då jag slutade, den är också en skallra, Nallen köpte vi i somras då vi var till London. Den är en speldosa med en lite annorlunda melodi, som vi åtminstone inte hört förut!
Pallen och lampan som jag köpte på loppis i Ekenäs på fredagen har nu fått sig en par omgångar med vit färg! Och tänk så fint det kan bli! Tror att lampan dock ska få en annan skärm, eller så klär jag om den befintliga, får se.

En rätt mysig söndag har det varit, regnade faktiskt inte, så jag tog mig ut på en liten promenad t.o.m.! Nu börjar Talent finalen snart på tv, så skall gå och förbereda mig för den!


1 kommentar:

Bonnies vita rum sa...

Va fint och mysigt lille/lilla kommer att få det!
Kan tänka tillbaka till den där tiden när man bara gick o väntade o väntade...

Kram Bonnie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...