08 december 2007

Julkortskväll på kommande

Så var man då tillbaka från Ekenäs. Borta bra, men hemma bäst! Det stämmer nog så bra in på mig, jag trivs så bra i vårt hem, och bättre blir det ju mera som blir klart!

Många dagar har det inte gått sen senast, ändå har jag en hel del att visa! Hyllan som jag skickade mamma att köpa från Emmaus, kom nu med mig hem. Ska bli vit troligtvis imorgon. På fredag fick jag Petra medlurad på en loppis jag aldrig varit till i Ekenäs. Därifrån hittade jag en pall och en bordslampa som också skall bli vita. Såg lite komiskt ut då vi gick omkring på stan med en pall.. Vi åt lunch på salladscafé, och tanten där skrattade, då en annan kund hade kommenterat, då vi kom in, att praktiskt med en egen pall, då det just då var nästan fullt!
Hyllan ska komma ovanför soffan, pallen troligtvis i köket och lampan på hyllan bredvid skötbordet.


Torsdagen, självständighetsdagen fick jag lite syinspiration. Det är alltid roligt attgå igenom mammas tyglager. Det är oftast olika grejer jag är ute efter, så jag hittar nästan alltid någonting, fast hon inte skulle ha något nytt heller! Bör kanske tilläggas, att det hon har i sina lager, hittar hon nästan alltid på loppis, och tänker kanske nångång göra någonting av. Men hon blir alltid lika glad då hennes lager kommer till användning! Den här gången blev det tre hjärtan (som ännu skall fyllas) och två dynor. Dynorna sydde jag av ett gammalt madrassfodral och gamla spetsar från gamla dynvar. Jag tror att de skall få flytta ut på glasverandan nästa sommar, om vi får den färdig!
En par keramikljusstakar adopterade jag också hemifrån. Jag blev så kär i dom, så mamma sa att jag fick ta dom. Tack!Lägger också in en bild på ett uppköp som vi gjorde på tisdagen, då vi åkte till Pargas och "Tre små rum". Fanns egentligen på barnsidan, men våra köksbestick trivs jätte bra där! Passar utmärkt till köket också med sina röda detaljer.Ikväl bär det av till Micci, med Jenny och Sabina. Vi skall göra julkort! Ska bli roligt att träffa dom, och också se Miccis nya hem! Hon och hennes pojkvän köpte radhus för en par månader sedan. Jag har varken sett huset eller pojkvännen, så skall bli intressant!

1 kommentar:

Hemma på Landet sa...

Vad mycket fint.

Tack för dina rara ord. :-) Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...