05 december 2007

Julväntan

Peter åkte på jobb idag igen. Och var hittar jag mig? Jo, framför datorn och bloggen förstås! Ska visa lite smakprov på vad vi pysslat med under veckan!

Dörrarna i övre våningen fick nytt liv med lite lister! Blev genast mycket mysigare!På fredagen (den 30.11) åkte vi iväg till Ikea och handlade en massa! Mest till myggan förstås! Största inköpet var ändå skötbordet som vi så länge tänkt skaffa! Här bygger Peter! Jag låg bara på sängen och pustade och tittade på..

Nu är det inte mycket kvar att fixa inför myggans ankomst!

Vi skulle också spraymåla spjälsängen.. men det gick inte så bra.. Så den fick vanlig färg istället. Bild kommer senare. Jobbigt bara att måla alla pinnarna, men den blir så fin! har funderat på att fixa myggans riktiga namn på gaveln av sängen (träbokstäver i faner som man limmar fast) Får se.. Ännu borde vi ha lite på en månad kvar att fixa allt klart! Tills myggan kommer till oss! Ibland känns väntan så lång, och ibland känns det som om magen alltid skulle finnas kvar.. Men fast vi snart blir tre, så betyder det ju inte att man måste sluta upp att göra pyssliga saker..

Peter fixade också äntligen skydd för batteriet i trappan. Men jag tror att jag väntar med att visa bild tills trappan också är målad, så blir det bättre före och efter.

Idag åker jag till Ekenäs, och stannnar troligen till lördag. Imorgon är det ju självständighetsdagen, så resten av familjen är också lediga!

3 kommentarer:

Hemma på Landet sa...

Tänk vad snyggt det kan bli, bara av att ändra lite.
Jättefint.

Trycken kopierar jag bara på strykapåpapper. Det är väldans kul. Kramis

Hemma på Landet sa...

Ja, försök med övertalning du...;-)

Annars får du måla den och sedan säga:- Titta vad fin den blev.*s* Kram vännen

Josephine sa...

Hej! Va roligt med några besökare redan. Jag tycker jag befinner mig lite i samma sits som dig just nu, jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker om i inredningsväg. Innan har jag varit väldigt bestämd men sen vi köpte huset o jag får välja helt själv så är jag mer tveksam. Men jag säger som dig, vitt vitt vitt det går altid hem!

Ni verkar jobba o stå i ni med, men fint blir det! O va spännande med en liten en på väg också. Då blir nog renoveringsarbetet lite mer långsamt...hihi!

Vi ses!
/björkvägen 15

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...