24 februari 2008

Just då man trodde att man renoverat klart för tillfället..

Det är bara att konstatera.. vi är inte riktigt normala.. eller så är det just det vi är..

Det började med ett litet hål i kökstaket på torsdagen. Nu ser köket ut som ett bombnedslag. Hela takpanelen är nedriven, ett nytt skåp under uppbyggnad och imorgon ska vi åka och köpa pärlspont! Inte för att vi alls har råd, men vad gör man?

Jag som tänkte att köket fick vara bra som det var när vi flyttade in. Nu har vi redan hunnit sätta nya bänkskivor, nya lavuarer, nya knoppar, tagit fram trägolvet och målat det vitt och nu tagit fram pärlspontpanel i taket.

Då vi tog fram den gamla panelen, så märkte vi att det funnits ett väggfast skåp i ett hörn, så nu ska vi bygga ett nytt skåp dit, lite som ett skafferi! Hur mysigt som helst!Hörnskåpet skall också bort och ersättas med en hylla. Ytan på hörnskåpet har vi ändå aldrig kunnat använda, då den varit full av kaffekokare och brödrostar. Så nu ska vi bygga en smalare hylla där apparaterna kan stå. Ovanför den ska det komma en tallrikshylla och andra hyllor för fina och praktiska saker!

Och vi som trodde att Max ankomst skulle lugna ner renoveringen för en tid! Men man har iallafall en par timmar på sig under dagen då han sover att pyssla med sitt stora intresse! Nu kommer det Amazing Race!

1 kommentar:

Vita tankar sa...

Jisses! Förstår att ni blev glada när ni hittade pärlspont, men att ni orkar med renoveringen med en så liten kille och allt...Det lär bli väldigt bra iallafall och att ha ett skafferi är ju rena drömmen!

Kram Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...