27 februari 2008

Sovrummet

Det blev ingen panel inköpt tidigare som jag skrev, för paketen på Bauhaus var så långa, så vi skulle aldrig ha fått in dem i bilen. Vi skulle få låna P:s arbetskompis bil med dragkrok, men han hade tappat bort dragkroken, så nu får vi vänta till nästa vecka då Peter kommer hem.. Hoppas att kompisen har hittat den till dess! Men stommen till skåpet är iallafall klar, och elektrikern beställd. SÅ det går lite framåt!

Men medan jag väntar på att köket ska bli fixat, så tänkte jag passa på att visa ett litet smakprov från vårt sovrum. För det har jag aldrig gjort förut.Vårt sovrum går i beige, brunt och vitt. Ganska mörkt är det, men då vi renoverade för lite på ett år sedan, så hade jag inte kommit in i min vita period ännu. Sängbordet på vänster sida (min sida) är egentligen vårt gamla tv- bord. Har tänkt måla det vitt. Sängöverkast och dynorna är från Hemtex.En gammal hattlåda (tror jag) fungerar som nattygsbord till Peter. Lite rostig och så, men den har sin charm!På mitt nattygsbord hänger mina smycken sorterade i färg på ställningen "Statist" från Ikea. Jag har spraymålat den i silverfärg, för då jag hade bestämt mig för att köpa "Statist" så fanns den bara i gult! Hemska tanke! Här ser ni mina vita "äkta pärlor"...

Vi har också datorn i vårt sovrum, men den sidan får jag visa en annan dag, för skrivbordet (som jag för övrigt också har tänkt måla vitt...) är så överöst av grejer just nu..

Ikväll får jag några gamla klasskompisar på besök ("syssarna") och imorgon kommer syster Maria igen! Skoj!

1 kommentar:

Hem & Lyckas Mia sa...

Snyggt! Har också sett den där ställningen, smart med smycken på. Både dekorativt och praktiskt! kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...